"Черноморец – Бургас" започна лагера си в Австрия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:49 / 15.07.2010
2414
След близо двучасов полет от София до Мюнхен и още два часа до Кьосен с клубния автобус, футболистите на бургаския клуб пристигнаха и се настаниха в базата на хотел Сонек / в превод "Слънчев ъгъл"/, където ще проведат втория етап от своята подготовка. Преходът до австрийските Алпи се удължи с около половин час поради т.нар. Щау или задръстване, заради голямото движение на автомобили в месеца на отпуските.

Въпреки петчасовото пътуване от България, играчите на Красимир Балъков в отлично настроение се настаниха в хотела. Само десет минути по късно по екипи те вече бяха на единия от терените, които се намират само на сто метра от хотела, където е настанен отбора.

Лично Фреди Бобич посрещна и се погрижи за настаняването на отбора, като след това изпълнителният директор изгледа от пейките до терена цялата тренировка.

В четвъртък тренировките на отбора ще продължат в отличните условия, предоставени от домакините от Кьосен. В отбора няма контузени футболисти и всички тренират пълноценно.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).