Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Видеостената на "Лазур" e без аналог в световен мащаб
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 05.07.2010Коментари (8)2121
©
Видеостената на стадион "Лазур", която ПСФК "Черноморец-Бургас" инсталира за мачовете от световното първенство, се оказа единствена по рода си в целия свят. Това показа проверка в интернет пространството. Уникалното не е във внушителните размери /15 на 9 метра/, а в начина на изработката. Както вече информирахме, екранът е сглобен от елементи на новата LED-система, монтирана на "Лазур" за "бягащите" реклами.

Изработка с елементи от такава система няма аналог. Другите видеостени, на които по различни краища на планетата гледат битките от мондиала, най-често са екрани от плат или винил, върху които се проектира картината.

Екранът на стадиона в Бургас се радва на добра посещаемост от началото на световното в ЮАР. Като най-атрактивни и емоционални зрители се проявиха английски туристи на почивка в Слънчев бряг, които идваха организирано на "Лазур", докато отборът им участваше на първенството.

На "Лазур" се очаква засилване на интереса към видеостената за оставащите решителни срещи от полуфиналите и финала на мондиала. Като пример може да се изтъкне фактът, че по време на четвъртфинала между Бразилия и Холандия, повече от 500 зрители бяха заели места по трибуните на спортното съоръжение.

Във вторник преди полуфинала Холандия - Уругвай, който е с начало 21.30 часа ще се играе контролата между "Черноморец - Бургас" и "Етър" Велико Търново. Тя започва в 19.15 и ще приключи точно преди началото на прякото предаване по БНТ на решителния двубой, който ще определи единият финалист в ЮАР. Така че вторник е поредния ден с много футбол на "Лазур" въпреки лятната паузата на елитната група.

Входът за зрителите е безплатен.

По време на мачовете от световното, за посетителите на стадиона работят двете ротонди.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.07.2010 г.
-1
 
 
Събев не е унищовал Нефтохимик и заради това трябва да му благодаря !? Кой играе с лиценза на Нефтохимик Бургас ве, медузо ? Що се правите на ударени ве ? Аз съм израстнал на този стадион бе, парцал !!! Още преди да изглежда както изглежда сега... Преди да си го присвоят на готово ! Без козирки , без нищо ...МАч след мач ...В дъжд и вятър , в студ и пек ! Пълен и празен ! В победи и загуби ! Още преди Нефтохимик да прослави Бургас ! И след това ! Аз прав не можех да ходя когато са ме водили на тоя стадион , бе ?! Какви подаръци е правил на моят клуб тоя бе ?! Ти ли ще ме караш да благодаря , че отнеха от феновете на нафтата най - материалният израз на любовта им ве ?!! ТИКВЕНИК !!! Вие знаете ли как се строеше тоя стадион ве ?! Знаете ли как го гледаме ! За нас не е частна собственост , тъпаци такива !!! За нас е гордост, любов, спомени....Тоя стадион е храм за нас , ве ...Хора да бяхте да го разберете ... Как да не върне историята, ве ?! Ако можеше нямаше ! Ама на медалите и купите пише "Нефтохимик" , кво да каже "Ми тва е старото име на Черноморец" .... Не е чак толкова тъп , въпреки , че вие и тва щеше да приемете ...Вие на всичко сте съгласни .... Акули ли ?! ...Медузи !!!
0
 
 
Не знам кога е имало 500 зрители на стадиона, но аз от като е почнало световното съм ходил на пет мача и единствено на един имаше около 80 човека на останалите по 20-30 зрителa. Няма посещаемост, вип залите стоят празни. На вип ложите има по пет човека.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: