Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Шампионска титла за плувец на "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:09 / 29.06.2010Коментари (1)496
ПК "Черноморец" стана носител на шампионската титла при старша възраст. Златното отличие на състоялото се във Варна Държавно лично-отборно първенство извоюва с година по-малкият Христо Долапчиев. Възпитаникът на треньорката Люба Панайотова финишира с първо време в дисциплината 50 метра бруст. Бургаският плувец успя да спечели и две четвърти места на 100 и 200 метра бруст.

При младежите Константин Костадинов пък спечели бронзовия медал на 100 метра бътерфлай. Състезателят, който също е с година по-малък от своите съперници, се класира четвърти на 50 и 200 м бътерфрлай и 200 м съчетано.

Отлично представяне в надпреварата направиха учениците на СУ "Юрий Гагарин", с треньор Мария Чалъкова. Христо Добрев спечели четвърто място на 50 м бруст, Симеон Илиев стана девети на 200 бътерфлай и 400 съчетано, а Мария Анева показа добро ниво при девойки.

Останалите състезатели на клуба- Милен Георгиев, Траян Нешев- юноши старша, Габриел Сяров и Пламен Харизанов-младежи, демонстрираха своето ниво в щафетните плувания, където те спечелиха места в първата десятка.

В шампионата за младежи /1992-93 г./ и старша възраст /1995-94 г./ участие взеха 304 състезатели от 34 клуба от страната.

На 3 и 4 юли отново във Варна ще се проведе държавното първенство за деца до 12 г. ПК "Черноморец" ще участва с шест състезатели.

Източник: в. "Компас"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: