Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Адреналинка спечели първия международен турнир по плажен тенис "Хелена" в Слънчев Бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 16:06 / 27.06.2010Коментари (0)1773
Ваня Георгиева, по-известна като адреналинката от "Господари на ефира", заедно с Николай Спасов спечелиха титлата на смесени двойки на първия международен турнир по плажен тенис "Хелена 2010". В състезанието се включиха още водещите на БНТ Митко Цонев, на сутрешния блок на ТВ 7 Сава Цеков, кралят на танца Орлин Павлов и още много журналисти и бизнесмени., както и двойки от Германия, Латвия, Русия и други.

На финала дуетът на Ваня победи Стоян Иванов и Мисис България 2009 Лазарина Стефанова. При двойките при мъжете първи са Мартин Петков и Станислав Станчев. Наградите на "Техномаркет" и "Девин" връчи Георги Дончев, който благодари на домакините за отличната организация и връчи специален приз на Младен Мутафчийски, собственик на петзвездния хотел "Хелена" в Слъчнев Бряг.

Срещите бяха наблюдавани от звездата на Астън Вила Стилян Петров, а край специално направените терени на плажа пред хотела бяха забелязани още Димитър Иванков и Димитър Бербатов.

Мисис България 2009 Лазарина Стефанова се контузи след страхотен плонж на плажа на хотел Хелена в Слънчев Бряг. Това се случи по време на финала на първия международен турнир по плажен тенис, където Лазарина, заедно с нейния партньор Стоян Иванов се бореха за титлата. Срещата бе прекратена за оказване на медицинска помощ и след кратка пауза двубоят бе подновен. Мисис България не успя да грабне титлата, но за сметка на това спечели симпатиите на публиката и приз от организаторите за борбеност и всеотдайност.

Елеонора Манчева, съпруга на футболиста Владо Манчев, която също взе участие в състезанието, завоюва титлата Мис Турнир, а бившият солист на група "Каффе" Орлин Павлов спечели приза за дебют.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: