Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Несебър започна подготовка без шестима
Автор: Екип Burgas24.bg 13:08 / 27.06.2010Коментари (0)581
© Burgas24.bg
Отборът на Несебър, който загуби баража за влизане в А група от Академик (София), стартира подготовката си за новия сезон в Източната Б група без шестима футболисти от миналия сезон. Договорите изтекоха на вратарят Свилен Симеонов, Запрян Иванов, Марсел Еламе, Васил Василев, нападателите Мартин Стефанов и Венцислав Христов. Някои от тях отказаха да ги подновят и предпочетоха да си търсят късмета на друго място, а на други ръководството не предложи да останат.

До момента има едно ново попълнение- това е бранителят на Волов (Шумен) Аян Ирфан, който ще подпише контракт за две или три години. В понеделник Несебър заминава на лагер в планинското градче Елена с група от 25 футболисти, а там се очаква да дойдат на проби още трима или четирима играчи. Ново е и спортно-техническото ръководство на клуба. Легендата Николай Русев-Джангъра, единственият треньор, успял да класира отбора за участие в А група, вече е главен мениджър на клуба. Бившият десен бранител Стоян Филипов пък е назначен за треньор на тима.

"Трябват ни нападатели, защото там ни напуснаха най-много хора, а и миналата година отборът трудно вкарваше голове, обясни за БТА главният мениджър Николай Русев. Първата контрола на Несебър ще бъде на 3-и юли със състава на ФК Самоводене, нов член на Северозападната В група. На 7-и юли е насрочена втората проверка за това лято- с Берое в Стара Загора. Останалите мачове от подготовката са със Сливен, Черно море (Варна), Нефтохимик (Бургас) и Черноморец (Поморие).







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: