Детски празник за най-малките жокеи в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:29 / 06.06.2010
21164
Детски празник за най-малките жокеи в Бургас организира Клуб по конен спорт "Хан Крум"-Бургас. Състезанието се проведе на Конната база в парк "Езеро". В него се включиха деца, които са провели курс на обучение по конна езда. Възрастовите групи бяха две - до 8 и над 10 години.При участниците в по-ниската възрастова група се оказа, че липсват момчета, които са избрали ездата за свой спорт. На манежа излязоха единствено госпожици, всяка от които демонстрира завидна смелост и перфектна стойка на коня. Малките пред своите треньори и родители показаха преминаване през кавалети, големите чийто стаж на базата е по-голям впечатлиха с прескачане на препятствия

Програма:
Всеки един от малките жокеи получи награда-розетки и грамоти, финалната част бе най- очакваната, защото изненадата бе торта с кончета.

Основни ентусиасти и съорганизатори на събитието бяха майките на децата, трениращи в Конната база, които се оказаха дори по-развълнувани от своите дъщери върху коня.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).