Гонзо и Бербо в мач за 5000 евро в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:28 / 05.06.2010
1085
Много интересна футболна среща ще се проведе днес в луксозен хотел в курорта Слънчев бряг. Един срещу друг ще се изправят напусналият националния отбор Димитър Бербатов и директорът на Левски Георги Иванов-Гонзо.

Рекордьорът по отбелязани голове за "трикольорите" ще си събере отбор от бивши свои съотборници в ЦСКА и държавния тим. Очаква се в тима на Бербо да рита и Стилиян Петров, който също е на почивка в Слънчев бряг. Гонзо пък ще си подбере отбора сред приятелите, с които отдъхва в морския курорт.

Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе на малки вратички. Още отсега се очаква интересът към срещата да бъде огромен и стоте пейки на малкото игрище да бъдат запълнени догоре и да има голям брой правостоящи.

Бербатов се е хванал на бас с Гонзо и който загуби, ще трябва да плати 5000 евро на другия. Уговорката обаче е, че който и да спечели мача и който и да вземе парите, те ще бъдат използвани за всеобщ купон след срещата.

Според изданието Бербо е в Слънчев бряг със своята половинка Елена и малката им дъщеря Деа. Нападателят на Манчестър Юнайтед поддържа формата си, като всеки ден рано сутринта пробягвал по 4 км на плажната ивица, а след това плувал по 50 дължини на басейна на хотела.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).