Видеостената на "Лазур" още не е узаконена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:28 / 04.06.2010
961
Само една видеостена е законна в България и това е тази на БНТ до НДК, заявиха на пресконференция вчера. Националната телевизия е платила 1000 долара лиценз на ФИФА. Срокът отдавна е изтекъл, но от телевизията били готови да съдействат на тези, които го поискат. Световната централа е пожелала да бъде информирана за всяко подобно излъчване в България.

"Наясно сме, че БНТ е с правата. Задвижили сме процедурата за изискване на разрешение. Имаме право да получим лиценз заради безплатния достъп до стадиона. При нас всичко е прозрачно и в никакъв случай не може да се говори за нелегални и нерегламентирани прояви", коментира главният проект-мениджър на "Петрол холдинг" Георги Мицов, който отговаря за стената на стадион "Лазур" в Бургас.

Втората двойка, която ще води студиата на БНТ, ще бъде шефът на спорта Методи Манченко и дъщерята на Сашо Диков Петя. Първата бе ясна - Ели Гигова и Камен Алипиев.

Телевизията праща най-младия коментаторски екип от години насам, поясни доайенът Петър Василев, който обеща да няма изрази като кожено кълбо, малко наказателно поле и гол от фаул. За Южна Африка тръгват общо 9 човека, като най-натоварена ще бъде репортерката Антония Близнакова с оператора Николай Балкански.

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).