Медиен мениджър от Англия се прехласна по стадион "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
14:53 / 28.05.2010
1626
„Та вие имате стадион за Шампионската лига", възкликна медийният мениджър на английския „Йорк Сити" Филип Хаудън, който направи днес импровизирано посещение на „Лазур". Гостът, който е на почивка в курортно селище „Елените", дойде на стадиона на „Черноморец-Бургас" от чисто любопитство. 36-годишният англичанин имал информация за „Лазур" от интернет и решил да попълни широката си футболна култура с визита на място. Хаудън сподели, че видяното надминало всичките му очаквания и беше сигурен, че феновете от родината му също биха се прехласнали по съоръжението.

„Разликата от английските стадиони е само в това, че при нас козирките покриват всички седящи места. „Лазур" обаче има други екстри, като например ВИП-залите, които силно ме впечатлиха", посочи медийният мениджър.

Чужденецът демонстрира отлични познания за българския футбол и изброи имената на половината от славната Пенева чета на Мондиал-94 в САЩ. Англичанинът знаеше, че Красимир Балъков е мениджър, а Фреди Бобич - изпълнителен директор на „Черноморец" и остана малко разочарован, че не може да ги срещне, защото са в отпуск.

„Йорк Сити" загуби миналата седмица плейофа за изкачване в английската Втора лига срещу „Оксфорд Юнайтед" и остава в Конференцията, която се явява пето ниво в родината на футбола. Хаудън разкри, че клубът е с напълно професионален статут и разполага с годишен бюджет от около 800 хил. английски лири. „Догодина пак ще се борим за промоция, а на вас пожелавам да играете там, където ви подхожда с такъв стадион - в Шампионската лига!", каза на раздяла англичанинът. Той не пропусна да си тръгне от „Лазур" с пълна торбичка аксесоари на „Черноморец-Бургас", които си купи от феншопа.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).