"Черноморец Бургас" обърна Локо в Пловдив при юношите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:15 / 19.05.2010
1001
Черноморец обърна Локомотив (Пловдив) в изтеглен мач от 28-мия кръг на елитната юношеска група, завършил с много драматични моменти и краен резултат 2:1. Двата състава водеха мъжка битка през първите 40 минути, а седем минути след почивката домакините поведоха с гол на Стефан Чилингиров, който бе изведен на скорост и с премерен удар прекара кълбото покрай вратаря Георги Стоянов.

Последва глупава постъпка на Георги Нетов, който си изработи два жълти картона в рамките на 3 минути, с което остави отбора си с човек по-малко. Преди да види червения цвят обаче, халфът на Локо си заслужи второто предупреждение за разкарване на топката. В 55-ата минута от нищото гостите от Бургас изравниха след дълъг пробив на резервата Андон Стоянов, завършил с центриране на главата на непокрития Виктор Димитров - син на бившият наставник на "смърфовете" и "акулите" Димитър Димитров-Херо.

Реферът Мартин Симеонов не се поколеба да свири дузпа в 70-ата минута, от която малкият Херо отново не сбърка - 1:2. Пловдивчани се хвърлиха на щурм, за да се върнат в мача, но козът Лъчезар Михайлов напусна с травма в коляното, десетина минути след пускането му в игра. Все пак в 74-ата минута Аян Садъков-младши центрира остро коженото кълбо от фаул, а стражът Георги Стоянов първоначално улови, но сетне изпусна топката за голова добавка. Рамадан Митков бе изпреварен за миг от бранител в синьо, който изчисти топката.

Реферът Мартин Симеонов си навлече гнева на старши-треньора на Локо Георги Славов с няколко странни отсъждания. Столичният арбитър не се поколеба да изгони наставникът на пловдивчани след поредното бурно оспорване. В оставащите минути амбицираните за поне точка в този мач локомотивци не сполучиха и срещата завърши с победа за гостите от Черноморец.

Източник: LPortala.net


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).