Входът на стадион „Лазур” ще остане безплатен и през есенния полусезон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:27 / 12.05.2010
1241
Ръководството на ПСФК „Черноморец-Бургас" обяви, че входът за домакинствата на стадион „Лазур" ще остане безплатен и през есенния полусезон на новото първенство.

От пролетния дял вече ще се продават годишни карти с големи отстъпки спрямо цените, на които ще се пускат билетите за отделните мачове. Така клубът разчита да привлече постоянна аудитория от зрители и симпатизанти.

Целта е постепенно да се достигне до предварително закупуване на поне 2/3 от местата на стадиона. Такива са стандартите на клубовете в страните-водещи сили във футболната игра.
„Искаме да виждаме стадиона пълен, за да усетим подкрепата на местната общественост. Тази подкрепа ще ни мотивира да създаваме продукта футбол и да инвестираме в школата с над 300 бургаски деца", коментира мениджърът Красимир Балъков.

Стана ясно, че билетите за мача с ЦСКА в неделя, ще бъдат пуснати на касите на стадион „Лазур" - № 1 и бариерата, както и в хотел България в четвъртък в 10 часа.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).