Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Домакините от Българово спечелиха първо и второ място във футболния турнир в града по повод Деня на Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 09.05.2010Коментари (0)642
©
Днес в гр. Българово близо 60 млади футболисти взеха участие в колоритен футболен турнир. Младите таланти бяха разпределени в 6 футболни отбора и аплодирани от стотици фенове и приятели на градския стадион, въпреки проливният дъжд. Надпреварата се проведе под егидата на Кмета на Българово - Йордан Йорданов, който избра по този начин в града да се отбележи международния празник на европейските общонсти - „Ден на Европа". Младите личности, участващи в събитието, решиха този път със спорт да докажат своята активност и ангажираност към европейските ценности. Участие взеха най-силните младежки организации от Бургаска област със специално сформирани отбори. Сред тях бяха имената на Сдружение „Младежки Глас", които участваха с цели 2 отбора, а между останалите футболни екипи се разпознаваха имената на Сдружение „Посока", сборни отбори на
©
гр. Българово, „ФарКол" и др. Клуб „СПОРТ" към Сдружение „Младежки Глас" специално бе сформирал цели два отбора с футболисти, които участваха в турнира. Дейността на клуба е основно насочена към спорта и популяризирането му сред младежта, като това бе поредната им инициатива през последните седмици.

„Спортът и футбола сред младите е един прекрасен начин да отпразнуваме по европейски днешния празник в Българово" - коментира Йордан Йорданов, Кмет на гр. Българово. Той раздаде и грамоти, купи и награди на участниците в турнира и обеща той да се превърне в традиция за младите на този празник.

„Нашата цел е да откриваме младите таланти и да ги насърчаваме да спортуват, развивайки свойте способности и младежки потенциал", коментира Йордан Вълев, Председател на Клуб „СПОРТ" към Сдружение „Младежки Глас".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: