Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Лорис Мануелян: Резултатите в спорта се постигат с повече пари
Автор: Екип Burgas24.bg 11:22 / 04.05.2010Коментари (0)539
©
По думите на заместник-кмета на Бургас с ресор здравеопазване и спорт Лорис Мануелян колкото повече пари се вливат в спорта, толкова по-добри резултати се получават. Това каза той по време на среща, на която бяха представени бронзовите медали на младежкия отбор на БК „Черноморец" от Младежката лига.

Преди близо две Общината стартира инициатива за възраждането на баскетбола в Бургас, припомни той. Спортът има неумолими правила, те са като в бизнеса т.е. има съизмеримост между инвестициите и продуктът, който се дава, каза още д-р Мануелян. По неговите думи обаче за доброто представяне на бургаските баскетболисти е спомогнал по-скоро ентусиазма, отколкото отделените финансови средства.

Президентът на БК "Черноморец" Иван Атанасов заяви по време на срещата днес, че третото място в Младежката лига по баскетбол е първото добро представяне за Бургас от много години назад. Той също така благодари на общинското ръководство за съдействието. Треньорът на младежите Димитър Ставрев каза, че последно преди 15 години в клубът е имало медал.

Веселина Деведжиева, началник-отдел "Спорт" към община Бургас каза по време на срещата, че всичките пари за спортните клубове в Общината са преведени навременно със съдействието на заместник-кмета по финанси Красимир Стойчев, който също беше дошъл да уважи младите баскетболисти. Стойчев, че предсоят допълнителни ремонти в спортна зала „Бойчо Брънзов" като там ще бъде поставена нова дограма.

Източник: Агенция "Фокус"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: