Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Младежите на баскетболния „Черноморец” спечелиха медали за клуба след 15-годишно прекъсване
Автор: Екип Burgas24.bg 11:05 / 04.05.2010Коментари (1)609
Мъжкият баскетболен отбор на „Черноморец Бургас" изкара труден първи сезон след завръщането си в елита, но пък детската и юношеската му школа се развиват успешно, което обещава на клуба страхотно бъдеще.

По повод спечелените от „Черноморец" бронзови медали в Младежката лига на баскетболното ни първенство, в Заседателната зала на Община Бургас се проведе пресконференция. Младите надежди и техния треньор Димитър Ставрев споделиха впечатленията си от състезанието и изразиха задоволство от добрата обстановка в клуба.

Те получиха благодарности и похвали от зам.-кметовете на община Бургас д-р Лорис Мануелян и Красимир Стойчев, началника на отдел „Спорт" в Общината Веселина Деведжиева, от президента на БК „Черноморец Бургас" Иван Атанасов, изпълнителния директор Димо Костов и треньора на мъжете Дечо Коешинов. Това са първите медали, които баскетболният „Черноморец" печели от 15 години насам.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: