Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Гочето е убеден: Мястото ни е в "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 13:03 / 27.04.2010Коментари (2)982
© Burgas24.bg
Тандемът Георги Василев - Андрей Желязков може да се окаже печаливш за Несебър. Отборът е все по-близо до "А" група. Вече е първи в Източната "Б" група, на точка пред Дунав и на три пред Калиакра. До края остават три кръга. В неделя Несебър удари Миньор в Раднево, Дунав се добра до 2:2 срещу Черноморец в Поморие, а Калиакра се изложи в Балчик (2:4). Тези резултати обърнаха борбата за влизане в елита с главата надолу.

- Крайно време беше да оглавим класирането - заяви Гочето след мача в Раднево.

В събота на неговия отбор предстои ново сериозно изпитание - домакински мач с Черноморец (Поморие).
- Играем с добър отбор, който ни победи с 1:0 през есента - припомни Василев. - Черноморец играе полуфинал за Купата на България в сряда, надявам се да са уморени за нашия мач.

Надежда, че не всичко е загубено, все още таят и в Дунав. Тимът от Русе е с едни гърди пред Калиакра.
- Надявам се конкурентите ни Калиакра и Несебър да направят грешки в последните кръгове - заяви треньорът Мирослав Миронов.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мястото на Несебър е в А група.След година и половина искам да видя там и Нефтохимик.С три отбора във Висшата лига БУРГАС трябва да е доминант в БГ футбола.Стига сме гледали само македонци , шопи и майни.Време е БУРГАС да стане номер едно в спорта.Единствено в БУРГАС има Европейски условия за провеждане на футболни мачове.Стига сме гледали провинциални отбори на БУРГАСКИЯ стадион.Всичко което не е на море е провинция. Успех на Несебър,Нефтохимик и Черноморец - БУРГАС!!!!!
0
 
 
Доколкото виждам емблемата на шубата на Гочето пише ОФК"Черноморец"Несебър ,незнаех, че и те се казват Черноморец!!!! Успех на всички Акули!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: