Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
„Черноморец-Поморие” направи равен с лидера „Дунав” в драматичен мач
Автор: Екип Burgas24.bg 14:57 / 25.04.2010Коментари (5)878
© Burgas24.bg
„Черноморец-Поморие" завърши 2:2 с лидера „Дунав" в дербито на 27-мия кръг от първенството на Източна „Б" група. Трите точки бяха много по-важни за гостите от Русе, които преследват промоция в елита. Поморийските „акули" обаче бяха много по-близо до победата, като повеждаха на два пъти, но в крайна сметка се стигна до равенство.

Мачът се разви драматично и предложи много емоции на близо 600-те зрители, заели места по трибуните на стадиона в градчето на 20 км от Бургас. Домакините откриха чрез Яни Пехливанов в 26-ата минута след контраатака. Десет минути след почивката Стефан Крачунов изравни с глава след центриране от фаул. Три минути по-късно черноморци останаха с човек по-малко след директен червен картон за Костадин Велков. Въпреки намаления им състав, в 63-ата минута Георги Чакъров отново изведе своите съотборници напред в резултата след 3-ходова комбинация с Цветан Филипов и Емануил Манев. Само след 7 минути обаче капитанът на „Дунав" Ивайло Кирилов вкара за 2:2 след разбъркване. В 78-мата минута главният съдия Георги Игнатов от София, който остави противоречиви впечатления с ръководството си, изгони директно и вратаря на русенци Станислав Антонов за нарушение срещу откъсналия се сам Цветан Филипов. Гостите бяха извършили вече трите си смени и под рамката застана полевият футболист Любомир Иванов, ала поморийци така и не успяха да го застрашат до края.

Съставът на „Черноморец-Поморие": Георгиев, Велков, Костадинов, Цв.Филипов /88-В.Филипов/, Манев, Чакъров /90-Петков/, Коев, Пехливанов, Орачев, Пл.Димов, Божинов /74-Митев/.

С актив от 39 точки възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев излязоха на 5-о място в класирането на източния втори ешелон, а на 28 април /сряда/ от 14 ч приемат на своя стадион „Калиакра" в ½-финал от турнира за купата на България.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Черноморец Балчик-Калиакра 4:2 Миньор Раднево-Несебър 0:2
0
 
 
В "Б" група става интересно - на полувремето Раднево-Несебър 0:1, Балчик - Каварна 2:1 и червен картон за играч на Каварна... За сега Несебър е на точка пред Дунав и на три пред Каварна, но Каварна имат мач по-малко. А при равни точки имат предимство при преките двубои (1:1 и 1:0)
+1
 
 
Браво на Поморие!!! В сряда - с ПОБЕДА!!! УСПЕХ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: