Пребиха капитана на тим от "В" група по време на мач

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:32 / 07.04.2010
1021
Капитанът на Стамболово Иво Янев ще бъде опериран в пловдивската клиника по лицево-челюстна хирургия. 27-годишният футболист е със счупена дясна скула, след като бе бит от резервния вратар на Загорец Георги Паскалев в мач от Югоизточната "В" група.

В 75-ата минута реферът Стефан Павлов отсъдил фаул в центъра на терена в полза на гостите. Иво Янев се приготвил да изпълни нарушението, когато дотърчал Боян Панайотов и почнал да се заяжда с капитана на стамболовци.

- Вратарят взе да вика, че те на всяка цена трябва да вземат мача, ако трябвало, калашници ще извадят, за да ни победят - разказа треньорът на Стамболово Левент Аврамов.
По неговите думи след словесната атака Панайотов избутал Янев извън терена, където бил пресрещнат от резервния вратар Георги Паскалев. Последният нанесъл няколко крошета на гостите. Мелето продължило повече от 5 минути, има и други пострадали от Стамболово.

- Добре че се намеси полицията, иначе можеше още жертви да дадем - каза главният мениджър на клуба Юксел Реджеб.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).