Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Пребиха капитана на тим от "В" група по време на мач
Автор: Екип Burgas24.bg 09:32 / 07.04.2010Коментари (7)1020
Капитанът на Стамболово Иво Янев ще бъде опериран в пловдивската клиника по лицево-челюстна хирургия. 27-годишният футболист е със счупена дясна скула, след като бе бит от резервния вратар на Загорец Георги Паскалев в мач от Югоизточната "В" група.

В 75-ата минута реферът Стефан Павлов отсъдил фаул в центъра на терена в полза на гостите. Иво Янев се приготвил да изпълни нарушението, когато дотърчал Боян Панайотов и почнал да се заяжда с капитана на стамболовци.

- Вратарят взе да вика, че те на всяка цена трябва да вземат мача, ако трябвало, калашници ще извадят, за да ни победят - разказа треньорът на Стамболово Левент Аврамов.
По неговите думи след словесната атака Панайотов избутал Янев извън терена, където бил пресрещнат от резервния вратар Георги Паскалев. Последният нанесъл няколко крошета на гостите. Мелето продължило повече от 5 минути, има и други пострадали от Стамболово.

- Добре че се намеси полицията, иначе можеше още жертви да дадем - каза главният мениджър на клуба Юксел Реджеб.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Онзи ден ми разказват как яношите на спартак са направили равен след подобен случай. Спартаклий са водели а треньора на другия отбор се нахвърлил върху съдията и той съответно свирил дузпа за равен! Заради такива михлюзи няма футбол в България! На децата още от малки им се наливат простотий в главите а не как да играят!
+1
 
 
футбола е спорт а не война,някои май са объркали спрота ,като са добри с калашниците да одат в Ирак
+1
 
 
Селски исторйики с кофти край!Жалка работа...На тоя селския дето Калашник щял да вади за да вземе мача да му шчупат двата крака и двете ръце футболно игрище да не помирише.
+1
 
 
Това въобще не е никак чудно в тази "В" група на какви простотии се нагледах досега. В мача ни със Загорец техния вратар към 130 кила псуваше като каруцар главната съдийка в този мач и страничния и не посмяха да го изгонят само жълт картон. В мача ни със Левски(Ягода) при 5:1 за нас влезе Руменчо Теодосиев и започна да заплашва на харабия всички от по малките в отбора и каза на съдията, че докато не стане резултата да падат само с един гол мача няма да свърши мача завърши 5:4!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: