Вера Перостийска - най-добра баскетболистка за месец март

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:37 / 06.04.2010
499
Вера Перостийска от Лукойл Нефтохимик е баскетболистка №1 на месец март в анкетата на BulgarianBasket.com и Пресклуб България. Наградата, която се осигурява от Пресклуб България се дава от миналия месец, докато победителят се определя от екипа на BulgarianBasket.com след преценка за представянето на дадения играч и приноса му към резултатите на отбора за дадения период. Награждаването ще се състои в четвъртък, 8 април, от 12.30 часа в залата на Пресклуба на националния стадион "Васил Левски". Подгласници на Перостийска за месеца в класацията за месец март са състезателката на Берое 07 Латаша Байърс и капитанката на Тони 7 Виктория Стойчева.

Центърът на Лукойл Нефтохимик на практика не изигра слаб мач и допринесе за петте поредни победи на своя отбор. Една от тях бе и срещу победителя в редовния сезон Дунав Еконт, но тя не помогна за това русенки да бъдат изместени от първото място. В петте мача през месец март Перостийска записа по 20.2 точки и 9.8 борби за среден коефицент от 24.6 пункта.

Перостийска се присъедини към отбора на Лукойл Нефтохимик по средата на сезона. Тя го започна в Турция с отбора на Самсун, но след това прекрати договора си и се върна в България. През миналия шампионат 2008/2009 с екипа на Монтана 2003, Перостийска бе избрана за най-добър играч в първенството от BulgarianBasket.com.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).