Несебър гони елита с бюджет от 1,5 млн. лв., стягат стадиона за "А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
12:13 / 06.04.2010
1183
Борещият се за влизане в "А" група Несебър има годишен бюджет, по-голям дори от някои отбори в елита, разкри главният мениджър на клуба Андрей Желязков. Издръжката на общинския тим възлиза на 1,5 милиона лева годишно. За сравнение полуфиналистът за Купата на България Берое има бюджет от 1,2 млн. лв.

- Стремим се да направим Несебър сериозен футболен център - заяви Желязков. - Имаме амбиции не само да играем в "А" група, но и да развиваме детско-юношеската школа. Готови сме да инвестираме и в стадиона. Ще положим тревна настилка, отговаряща на изискванията за "А" група. Искаме и да издигнем трибуна с 2000 седящи места. Не е много, но ще е качествено. Несебър не е голям град и интересът към футбола е скромен. Така че по-добре малък, но пълен стадион, отколкото голям и празен.

След победата на Несебър в Шумен с 4:1 сред феновете плъзна мълвата, че мачът е уреден и тимът на треньора Георги Василев се бори с нефутболни средства да влезе в елита.

- Бях на мач с Волов, не съм чул нищо. Честно казано, не ме интересуват подобни безпочвени изказвания. Досега, като падахме, сигурно сме продавали мачовете, сега бихме и изведнъж започнахме да ги купуваме. Това е несериозно - коментира слуховете Желязков.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).