Комичен Ристосков не позволи на "акулите" да бият Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (74)
21:31 / 03.04.2010
5977
Черноморец и Левски завършиха 1:1 в дербито на 22-я кръг на "А" група. "Акулите" превъзхождаха своите гости, но комична дузпа, свирена от рефера Ристосков и спестена такава във вреда на псевдо "гранда", не позволиха на бургазлии да стигнат до трите точки.

Преди почивката двата отбора изиграха равностойно полувреме. Началото бе за бургазлии, които пропуснаха чисто положение чрез Мартин Тошев. После за кратко гостите взеха инициативата. Тогава се стигна и до най-скандалната ситуация в срещата. При една центрирана топка Христо Йовов се подпря на защитник на домакините и неадекватният в тази ситуация Ристосков реши да посочи 11-метров наказателен удар. Дори заклети левскари на стадиона се чудиха защо е свирена тази дузпа, но свикнали с подобни подаръци нямаха против нея. Бардон реализира за 1:0.

След почивката домакините смазаха своите гости, като организираха дузина атаки към Георги Петков. Логичното се случи в 67-та минута, когато Пламен Крумов, след центриране, с красива странична ножица препарира Георги Петков.

До края "акулите" имаха още няколко чисти положения за гол, но ги пропиляха, като едно от тях дори бе на празна врата.

През второто полувреме имаше игра с ръка на защитник на Левски в наказателното поле, което бе много повече от дузпа, отколкото левскарската, но "безпристрастния" Ристосков я подмина.



Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).