Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Комичен Ристосков не позволи на "акулите" да бият Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 21:31 / 03.04.2010Коментари (74)5977
Черноморец и Левски завършиха 1:1 в дербито на 22-я кръг на "А" група. "Акулите" превъзхождаха своите гости, но комична дузпа, свирена от рефера Ристосков и спестена такава във вреда на псевдо "гранда", не позволиха на бургазлии да стигнат до трите точки.

Преди почивката двата отбора изиграха равностойно полувреме. Началото бе за бургазлии, които пропуснаха чисто положение чрез Мартин Тошев. После за кратко гостите взеха инициативата. Тогава се стигна и до най-скандалната ситуация в срещата. При една центрирана топка Христо Йовов се подпря на защитник на домакините и неадекватният в тази ситуация Ристосков реши да посочи 11-метров наказателен удар. Дори заклети левскари на стадиона се чудиха защо е свирена тази дузпа, но свикнали с подобни подаръци нямаха против нея. Бардон реализира за 1:0.

След почивката домакините смазаха своите гости, като организираха дузина атаки към Георги Петков. Логичното се случи в 67-та минута, когато Пламен Крумов, след центриране, с красива странична ножица препарира Георги Петков.

До края "акулите" имаха още няколко чисти положения за гол, но ги пропиляха, като едно от тях дори бе на празна врата.

През второто полувреме имаше игра с ръка на защитник на Левски в наказателното поле, което бе много повече от дузпа, отколкото левскарската, но "безпристрастния" Ристосков я подмина.

Още по темата: общо новини по темата: 6
04.04.2010
03.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
25.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никъде по света не се разрешава допускането на хора над капацитета на стадиона. Така че, ако искаме да посрещаме европейски мачове, то няма как да избегнем тези изисквания и съответните електронни приспособления, гарантиращи това. Проблемът на стадиона в Лазур е това, че няма как да се отворят още входове от северната страна. Не знам каква е причината да има само по един пропуск на врата.
-1
 
 
това беше най посетения мач в първенството.мазута много го е яд.сечено измет миризлива завинаги във в група.
+1
 
 
каузата не е черноморец или нефтохимик, каузата е бургас.....защото и двата отбора са отбори на бургас, и стига вече с този глупав спор.....който обича бургас и футбола ходи на мачове или поне ги гледа по тв, който не - не......
+1
 
 
бургас е един - и той е за всички, няма значение сини ли, зелени ли, пембени ли.....всеки си има право на избор на любим отбор, група, песен, религия и т.н. но всички живеем, учим и работим в бургас, нали така?
0
 
 
наистина гола беше уникален, такива рядко се виждат в нашето първенство
0
 
 
Страшен гол на Пламен Крумов, поздравления.
-1
 
 
Лек остави тази работа-нека отбора играе както обещаваше господин менижъра пък само стой и гледай!абе то и навремето на Нефтохимик се излъчваха мачовете по бнт и скат но стадиона пак бе пълен.Разликата от тогава е че в касите на клубовете почти нищо не влизаше от излъчванията по тв,а сега приходите са множко но не съм сигурен защо само на ринг и пробг се позволява да излъчват.Трябва и другио телевизии да имат право
+1
 
 
Още, сега предават всички футболни срещи по телевизията, а преди излъчваха много рядко от Бургас и то само двубои с "Левски" или "ЦСКА"
+1
 
 
Не забравяйте, че в момента всички мачове се дават по телевизията, а преди години от Бургас излъчваха много рядко и то само срещи с "Левски" или "ЦСКА"
0
 
 
Пълна трагикомедия!Този уникално слаб Левски повеляваше да се бие с разлика пред толкова много атмосфера и домакински комфорт.За финансовия комфорт в състава на Балъков и некадърните чужденци няма да говорим.Т.нар.откриване на стадион Лазур е 100% комплексарщина.Обратното щеше да бъде ако се режеха ленти на стадион Черноморец-оригиналния клубен стадион на истинските акули,а не набедените.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров победи Новак Джокович пред 12 хиляди в София

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: