Балъков се надява на пълен стадион "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (46)
13:26 / 01.04.2010
4454
Това заяви на пресконференцията си днес мениджърът на „Черноморец - Бургас" преди мача в събота с „Левски". „Има доста интересни неща, които хората могат да видят. За първи път тази година ще играем пред собствена публика. Сигурен съм, че ще се получи спектакъл с хубав футбол. Противникът може да има проблеми в момента, но името му определено респектира. Ако обаче ние се държим както в последните си два мача, няма да имаме притеснения. Имаме реални шансове да победим. Ще се опитаме да изиграем добър мач с много разум и без излишно напрежение", коментира Красимир Балъков.

Мениджърът на „акулите" посочи, че назначението на Христо Ристосков не го притеснява, тъй като съдията може да е допускал грешки, но никой не е застрахован от тях, а пък в други случаи е показвал, че може да свири качествено.



Виж коментарите (46)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).