Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Балъков се надява на пълен стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 01.04.2010Коментари (46)4454
© Burgas24.bg
Балъков се надява Лазур отново да се напълни срещу Левски
Това заяви на пресконференцията си днес мениджърът на „Черноморец - Бургас" преди мача в събота с „Левски". „Има доста интересни неща, които хората могат да видят. За първи път тази година ще играем пред собствена публика. Сигурен съм, че ще се получи спектакъл с хубав футбол. Противникът може да има проблеми в момента, но името му определено респектира. Ако обаче ние се държим както в последните си два мача, няма да имаме притеснения. Имаме реални шансове да победим. Ще се опитаме да изиграем добър мач с много разум и без излишно напрежение", коментира Красимир Балъков.

Мениджърът на „акулите" посочи, че назначението на Христо Ристосков не го притеснява, тъй като съдията може да е допускал грешки, но никой не е застрахован от тях, а пък в други случаи е показвал, че може да свири качествено.

Още по темата: общо новини по темата: 6
04.04.2010
03.04.2010
03.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
25.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Събев, защо не ти достигна смелост да направиш откриване с мач между Нефтохимик и Черноморец? Защо вечно трябва да си надупен към София, плюс това този мач сме го гледали и едва ли ще се повтори онова 4:1!
0
 
 
призенда на БФС.. Боби Михайлов... и ....министър-преседателя ..Бойко Борисов ..на стадиона каква РЕКЛАМА на стадион Лазур...
0
 
 
Бургаските таланти гният в Б група, а Балъков си пуска разни безиизвестни южноамериканци и африканци. Ясно е защо- с тях по-лесно се уреждат мачове. Черноморец-Поморие на полу-финала за купата.....ТОВА СА СИ ЮНОШИТЕ И ФУТБОЛИСТИ НА НЕФТОХИМИК БЕ, ПИЧОВЕ! БРАВО НАФТА! СУПЕР СТЕ!
0
 
 
ако искате обективност ето ви я - утре стадиона ще е пълен с всякакви хора, от които половината може би ще отидат за 1ви път на футболен мач, очертава се супер цирк с баби, майки, деца, семкаджии, които идват да гледат лефскиту и да изчоплят 1 кило слънчоглед, да попсуват малко шопитиии, да вземат без пари сандвичи и питие и да са глупаво щастливи. ако това ви е пълния стадион, по-добре да има 1000 човека, които знаят кой играе. иначе ние ще си влезем в А група до 2 години, това трябва да ви е ясно ;) а с вас е свършено, продължавате да сте същите 40-50 маняка, на гостувания 20, но иначе говорихте че ние сме намалявали, а вие се увеличавате хахахах. точно обратното :) в ямбол бяхме 80-90 човека. това вие в А група не го постигате, камо ли във В. единствено ме е яд, че не сме сега на вашето място, щяхме да сме 10 пъти повече от вас и да пълним с по 500 човека агитка сектора както беше едно време.
0
 
 
аз твърдо искам мачове с месният Нефтохимик в А-група от колкото с Черноморец...Само ДУНАВ
0
 
 
Пари на вятъра? В Бургас го могат...На безумията в бургаския футбол очевидно им се полага тържествена церемония. Или поне така смятат в Черноморец. Утре стадионът в "Лазур" ще бъде честит да отбележи четвъртото си официално откриване.Досега там са откривани тържествено:1. самият стадион,2. пребоядисаните седалки,3. новият изкуствен терен.Сега на иначе луксозния комплекс ще откриват новото естествено игрище. Което не е нищо друго освен паметник на глупостта.Съдете сами - преди две години на някой в Черноморец му хрумна, че на отбора му трябва изкуствен терен. Извадиха чимовете и наслагаха гумената трева. Порточанов тогава им каза - не правете глупости! Не го послушаха.Дойде след това Красимир Балъков. Правиха-струваха, падаха-ставаха. Повече падаха. Накрая пак опряха до игрището. Техничарите на Балъков не можели да я спират и подават на изкуственото игрище. Айде пак да садим райграс! Не какъв да е, а канадски. С някакви двойни корени. От скъпия.Докато в събота мажоретките се кълчат на игрището преди мача с Левски, в Бургас май трябва да се замислят какви ги надробиха във футбола си. Защото именно последните три откривания на отдавна открития стадион бяха резултат на откровени безумия. За терените вече стана въпрос. Преди това откриваха пребоядисаните седалки.Вапцаха ги от зелено в синьо, след като взеха мъдро решение да закрият Нефтохимик за сметка на Черноморец. Тогава Бургас имаше силен отбор, пред който ЦСКА и Левски пълнеха гащите още като стигнеха Айтос. Днес Бургас има средняшки отбор с 15 млн. лв. годишен бюджет. На това му викат да хвърляш пари на вятъра. Навремето в Бургас имаше стадион, отбор и много публика. Сега остана само стадионът, дето му сменят игрищата през година-две.
0
 
 
Докато в събота мажоретките се кълчат на игрището преди мача с Левски, в Бургас май трябва да се замислят какви ги надробиха във футбола си. Защото именно последните три откривания на отдавна открития стадион бяха резултат на откровени безумия. За терените вече стана въпрос. Преди това откриваха пребоядисаните седалки.
0
 
 
Сега на иначе луксозния комплекс ще откриват новото естествено игрище. Което не е нищо друго освен паметник на глупостта.
0
 
 
Съдете сами - преди две години на някой в Черноморец му хрумна, че на отбора му трябва изкуствен терен. Извадиха чимовете и наслагаха гумената трева. Порточанов тогава им каза - не правете глупости! Не го послушаха. Дойде след това Красимир Балъков. Правиха-струваха, падаха-ставаха. Повече падаха. Накрая пак опряха до игрището. Техничарите на Балъков не можели да я спират и подават на изкуственото игрище. Айде пак да садим райграс! Не какъв да е, а канадски. С някакви двойни корени. От скъпия.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров победи Новак Джокович пред 12 хиляди в София

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: