Две международни титли спечели Бойко Божинов от Несебър Мото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:41 / 29.03.2010
1207
Две титли спечели Бойко Божинов в първи и втори кръг от откритото първенство по мотоциклетизъм на писта в Гърция. Състезателят на Несебър Мото в клас 600 Суперспорт се представи отлично в дебюта си за 2010 на проведеното този уикенд състезание на писта Серес, Гърция.

През този сезон Божинов се състезава с нов мотор от любимата му марка Ямаха, който е с променени цветове, повишена мощност, но отново с любимия номер 5 на състезателя. Промяната в метеорологичната обстановка по време на състезанието не попречи на Божинов да постигне добър резултат и за съжаление на гостоприемните домакини той отмъкна две купи за България. "Тези победи ме амбицираха да участвам във всички състезания от гръцкия спортен календар и да атакувам първото място в техния шампионат", заяви след състезанието Божинов.

Другият състезател на Несебър мото Красен Кънев завърши 6-ти при най-мощните машини 1000 Суперщок. В конкуренцията на именити състезатели и непредвидима надпревара, Кънев зае престижното място.

Припомняме, че преди дни клуб "Несебър Мото" получи награда за цялостен принос в развитието и популяризирането на мотоциклетния спорт в България. Това стана на специална церемония "Мотоциклет на 2010 година" организирана за втора година от уеб портала moto.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).