Свободен вход определиха за "Черноморец-Бургас" - Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (38)
16:39 / 25.03.2010
4233
Мачът на „Черноморец-Бургас" с „Левски" на 3 април от 19,30 часа ще бъде със свободен вход. Домакините правят жест към зрителите в чест на откриването на стадион „Лазур" в новия му реконструиран вид. Интересното е, че посетителите все пак ще влизат на стадиона с билети, но на нулева стойност.

Бургаският клуб има амбицията да превърне вечерта в навечерието на Великден в истински празник за футбола. На откриването ще присъства министър-председателят Бойко Борисов, други министри, председателят на БОК Стефка Костадинова, президентите на БФС и ПФЛ Борислав Михайлов и Валентин Михов, други личности от обществено-политическия, културния и спортен елит. Сред поканените са футболистите от шампионския тим на България от Световното първенство през 1994 година в САЩ. Те ще бъдат ВИП-гости в новите зали под северната козирка на стадиона.

Хората, които дойдат на стадиона, ще могат освен да се почувстват като в европейци по време на футболната среща, да се забавляват с интересната програма, подготвена от домакините, както и да участват в томбола с примамливи награди.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).