Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Свободен вход определиха за "Черноморец-Бургас" - Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 25.03.2010Коментари (38)4233
©
Мачът на „Черноморец-Бургас" с „Левски" на 3 април от 19,30 часа ще бъде със свободен вход. Домакините правят жест към зрителите в чест на откриването на стадион „Лазур" в новия му реконструиран вид. Интересното е, че посетителите все пак ще влизат на стадиона с билети, но на нулева стойност.

Бургаският клуб има амбицията да превърне вечерта в навечерието на Великден в истински празник за футбола. На откриването ще присъства министър-председателят Бойко Борисов, други министри, председателят на БОК Стефка Костадинова, президентите на БФС и ПФЛ Борислав Михайлов и Валентин Михов, други личности от обществено-политическия, културния и спортен елит. Сред поканените са футболистите от шампионския тим на България от Световното първенство през 1994 година в САЩ. Те ще бъдат ВИП-гости в новите зали под северната козирка на стадиона.

Хората, които дойдат на стадиона, ще могат освен да се почувстват като в европейци по време на футболната среща, да се забавляват с интересната програма, подготвена от домакините, както и да участват в томбола с примамливи награди.

Още по темата: общо новини по темата: 6
04.04.2010
03.04.2010
03.04.2010
01.04.2010
01.04.2010
01.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
най вероятно ще си остане празен стадиона в наи добрия случай ще има 10000 и то незнам ко тря да стане времената се менят и една статистика чЕРНОМОРЕЦ НЕФТОХИМИК 24000 НА първото Бургаско дерби
0
 
 
Забележка :96-97 г.- нефтохимик-цска-30000 нефтохимик-миниор-18000 нефтохимик-ботев-17000 нефтохимик-локо сф -25000 нефтохимик-етър-18000 нефтохимик-спартак вн-15000 нефтохимик-марица-18000 нефтохимик-добруджа-20000 -.....Тези 8 мача са изиграни на ст."Черноморец",поради смяна на тревното покритие и поставянето на южната козирка на ст "Нефтохимик" в периода:юни 1996-април 1997....Това е просто за любителите на статистиката...
-1
 
 
Незнам antony колко е истински бургазлия, но ако беше продължил с разсъжденията си, сигурно следващото изречение би било: Кой ме е*е треньора или президента или и двамата - не ме интересува. Важното е да са лидери в класирането...
-2
 
 
С тоя авантаджийски вход Събев ще се фука пред Б.Борисов как стадиона му се пълни.Абе смехурковци пълни са тия в този отбор..
-1
 
 
ДОЧАКАХ И АЗ ДА ЗАЕМА СВОЕТО МЯСТО НА СТАДИОН "НЕФТОХИМИК"... В КЛЕТКАТА!!!
+1
 
 
antony, разсъждаваш като истински бургазлия,но....забравяш едни "малки подробности" които станаха през последните няколко години в бургаския футбол.Ако не бяха станали на 3.04 всички щяхме да бъдем там и щяхме да подкрепяме Черноморец в битката му с говедата.Стадиона пак щеше да ври както през онзи незабравим мач през 97-ма.От тези 33 000 души тогава едва ли всички до един са носили в сърцата си Нефтохимик,имаше и много фенове на "акулите",но всички ревяха "НАФТА,НАФТА.."...самият аз само няколко дена след този велик за Бургас мач,бях на другия стадион да подкрепя другия бургаски тим-ПФК Черноморец в борбата му за завръщане в елита.....сега това няма как да стане,и виновниците за това ги знаем кои са....не са феновете на Черноморец,не е и самия отбор на Черноморец-нека на тяхната съвест лежи факта че трибуните няма да изглеждат така както през април 97-ма....ще се задоволим с прякото тв предаване. Желая победа (без никаква ирония) на Черноморец-не заради Събев и Балъков,а заради самите сини фенове на Бургас-нека и те изживеят подобна радост като нашата тогава. УСПЕХ МОМЧЕТА !
+1
 
 
Бях на мача нефтохимик БУРГАС-левски СОФИЯ през 1977г-4:1 и подкрепях БУРГАСКИЯ отбор .Ще бъда и на черноморец БУРГАС -левски СОФИЯ,и ще подкрепям БУРГАСКИЯ отбор, защото съм на първо място БУРГАЗЛИЯ и всичко останало няма никакво значение.Въобще не ме интересува името на отбора.Единственото важно е този отбор да представлява БУРГАС,да носи гордост и слава на БУРГАС.Искам БУРГАС да е италианския Милано.На първите две места във висшата лига да са два БУРГАСКИ отбора.Как се казват не ме интересува,кой им е президент,кой треньор не ме интересува.Важното е да са лидери в класирането.
-3
 
 
а туба бензин да се приберем след мача към айтос, няма ли да има? И, ако вечеря ни осигорите обещавам, че ще вземем жената, децата, тъщата и нейни приятелки!
+2
 
 
ще бъде голям празник особено ако и бием говедата....дано
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров победи Новак Джокович пред 12 хиляди в София

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: