Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Новият фен-шоп на "акулите" отново с вандалски потрошено стъкло
Автор: Екип Burgas24.bg 13:25 / 04.03.2010Коментари (3)2235
Фреди Бобич огледа счупената витрина
Прерязването на лентата на новия фен-шоп на Черноморец Бургас не беше помрачено от счупено стъкло в нощта преди церемонията. Вандалският акт се случва за трети път, но последствия за извършителите няма, въпреки че в полицията разполагат със записи от охранителните камери. В клуба все пак продължават да се надяват, органите на реда да си свършат работата.

„Явно още не сме влезли в Европа, щом се случват подобни неща. В България като започне да се гради нещо значимо, пламва завист и злоба. Нищо обаче няма да ни спре, а напротив - ще ни мотивира и амбицира да завършим започнатия проект", коментира мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков.

 

Още по темата: общо новини по темата: 3
22.01.2010
09.10.2009
09.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кофти работи ! С чупене на стъкла няма да си върнем стадиона. а сега за самия стадион-някой по-долу спомена цифрата 29 милиона....нали се сещате че първо този стадион струва повече,и второ че едва ли Събев ги е дал от джоба си,а е направена някаква сделка(най-вероятно бартерна) между Петрол и Лукоил.Има някаква машинация.Нали се сещате че за 29 милиона Събев можеше да направи ст. "Черноморец" кукла-с осветление,козирки,табло,ложи и всичките му там салтанати.Някои каза че стадиона не бил наш,а на Нефтохима и сме играли под наем-пълни глупости! Трябва ли да ви припомням че създаденият през 1962 Строител(от 1964 -Нефтохимик) е отбор именно на Нефтохима-може ли завода да взема наем от собствения си отбор?! Защо всички се връщат към "Порточановия" период след като Нефтохимик го е имало далеч преди Портос,и стадиона е построен през 1965-67 именно за Ф.К. Нефтохимик,а не за сульо и пульо.Де факто стадиона не е наш(личен на феновете),както и ст."Черноморец" не е на сините фенове-стадионите са на всички,но си има традиции в тази игра-може ли някой да купи ЦСКА и ст " Г.Аспарухов",и чорбата да играе там?????-как си го представяте?!....И за господин Събев-Спартак Вн,ПФК Черноморец Бс,ПФК Нефтохимик(Нафтекс).....три трупа е оставил след себе си,и ако не му се отвори парашута за спортен комплекс "Черноморец"-четвъртият труп ще е ПСФК-то
0
 
 
Бобич е чужденец и може би не проумява, но Събев и Балъков не би трябвало да очакват нещо друго освен такива вандалски прояви и такава мизерна посещаемост. Та те разрушиха и окрадoха не един и два футболни клуба с история, традиции и привърженици. Когато изградиш нещо хубаво, всеки се гордее с него и уважава създателя му, но когато рушиш, рушиш, рушиш и накрая започнеш уж да градиш нещо ново, това е съвсем друга история....
0
 
 
Браво момчета, завиждайте още :) Ние ставаме още повече, а вие си тънете на село :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: