Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Несебър приключи с контролните срещи
Автор: Екип Burgas24.bg 17:46 / 18.02.2010Коментари (0)526
© Burgas24.bg
Несебър няма да играе повече контролни срещи до началото на първенството, обяви пред БТА изпълнителният директор на клуба Христо Христов. Вчера несебърлии надвиха Миньор (Раднево) с 1:0 в последната си зимна проверка, а от днес са на едноседмичен лагер в Обзор.

Всички 28 футболисти бяха взети на лагера, който приключва идната сряда. Тогава старши треньорът Георги Василев ще определи и групата за първия пролетен кръг, в който тимът гостува на Светкавица. В отбора няма контузени и болни.

Единствено вратарят Свилен Симеонов прекара грипен вирус в последната седмица и вчера не взе участие в проверката срещу Миньор (Раднево), която се игра в новозагорското село Кортен. Симеонов от утре обаче започва пълноценни тренировки и ще бъде здрав за края на следващата седмица.

Симеонов, заедно с другите двама досегашни играчи на Спартак (Варна) Веселин Пенев и Ангел Стойков, чакат решението на Арбитражния съд, който да прекрати контрактите им. Едва след това тримата ще подпишат новите си договори с Несебър и ще бъдат картотекирани в БФС. В клуба от старинния морски град очакват това да стане през следващата седмица.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: