Дечо Коешинов: Не мога да си обясня загубата от Ямбол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:59 / 11.02.2010
461
Натрупаното самочувствие в редиците на "Черноморец" от двете победи срещу "Рилски спортист" и "Балкан" се стопи след неприятната загуба от "Тунджа" /Ямбол/. Тренировъчната седмица баскетболистите започнаха без настроение.

"Настроението в отбора беше тягостно, но тренировките преминават с много старание от страна на всеки един състезател. Все още не мога да си обясня тази загуба от Ямбол. Като че ли имаше повече пренавиване, прегаряне. Играхме добре до 13-ата минута, след което последва срив. Имаше дори момент на паника. Сега важното е да си извадим поуките от този мач и да направим добра игра при гостуването на "Спартак"/Плевен/", каза на вчерашния брифинг с медиите старши треньорът Дечо Коешинов.

Младият специалист допълни, че дори и без двамата си основни играчи Хрисимир Димитров и Робърт Престън плевенчани са отбор, който много добре играе и умее да бележи. За гостуването Коешинов ще иска максимална концентрация от момчетата си и засилени действия в защита.

Под въпрос за мача в събота е Искрен Иванов. Плевенчанинът е започнал леки тренировки, но не е готов за игра. Относно травмата му лекуващите лекари са дали различни мнения, което затруднява бързото му възстановяване. Подобно е и състоянието на Димитър Рошманов. Направената му операция не е дала очаквания резултат. Сега се изчаква, за да се прецени дали е необходима нова хирургическа намеса.

Мачът от 16-ия кръг между "Спартак" и "Черноморец" е на 13 февруари от 18.00 часа в Плевен. Рефери на срещата ще са Марин Механджийски, Владимир Цеков и Иван Николов.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).