Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Дечо Коешинов: Не мога да си обясня загубата от Ямбол
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 11.02.2010Коментари (1)460
© Burgas24.bg
Натрупаното самочувствие в редиците на "Черноморец" от двете победи срещу "Рилски спортист" и "Балкан" се стопи след неприятната загуба от "Тунджа" /Ямбол/. Тренировъчната седмица баскетболистите започнаха без настроение.

"Настроението в отбора беше тягостно, но тренировките преминават с много старание от страна на всеки един състезател. Все още не мога да си обясня тази загуба от Ямбол. Като че ли имаше повече пренавиване, прегаряне. Играхме добре до 13-ата минута, след което последва срив. Имаше дори момент на паника. Сега важното е да си извадим поуките от този мач и да направим добра игра при гостуването на "Спартак"/Плевен/", каза на вчерашния брифинг с медиите старши треньорът Дечо Коешинов.

Младият специалист допълни, че дори и без двамата си основни играчи Хрисимир Димитров и Робърт Престън плевенчани са отбор, който много добре играе и умее да бележи. За гостуването Коешинов ще иска максимална концентрация от момчетата си и засилени действия в защита.

Под въпрос за мача в събота е Искрен Иванов. Плевенчанинът е започнал леки тренировки, но не е готов за игра. Относно травмата му лекуващите лекари са дали различни мнения, което затруднява бързото му възстановяване. Подобно е и състоянието на Димитър Рошманов. Направената му операция не е дала очаквания резултат. Сега се изчаква, за да се прецени дали е необходима нова хирургическа намеса.

Мачът от 16-ия кръг между "Спартак" и "Черноморец" е на 13 февруари от 18.00 часа в Плевен. Рефери на срещата ще са Марин Механджийски, Владимир Цеков и Иван Николов.

Източник: в. "Компас"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А каква алтернатива предлагаш ти, анонимни приятелю? Не се заяждам, просто наистина ми е любопитно кого виждаш начело на отбора... Ясно е, че не разполагаме с бюджет, позволяващ някой опитен и утвърден треньор. Освен това Дечо е талантлив и ентусиазиран, тепърва навлиза по-сериозно в тази професия (само за справка - Минчо и Дуейн са по-възрастни от него) и тепърва ше започва да води РОДНИЯ си клуб нагоре...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: