Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черноморец падна тежко от Ямбол в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:13 / 07.02.2010Коментари (1)1392
Баскетболистите на Чермоморец загубиха у дома от Ямбол с 87:70. Фатална за бургазлии бе първата част, когато Ямбол отбелязаха 30 точки, а „Акулите" реализираха едва 8 точки. Най-резултатен за гостите от Ямбол беше Станислав Говедаров, който завърши с 28 точки, а Златко Гоцевски се отчете с 21 точки. За Черноморец Брус Браун отбеляза 23 точки, а Мартин Дурчев добави 15.

Срещата започна равностойно и до петата минута резултатът беше равен -9:9. Последваха много силни минути за домакините и Брус Браун и Мартин Дурчев доведоха до резултат 13:9 и наставникът на Ямбол Иван Чолаков поиска прекъсване.Това не спря устрема на „Акулите" и те увеличиха аванса си на 9 точки - 23:14. В последните две минути, гостите направиха серия от 6:0 и първата четвърт завърши при резултат 23:20. През тези минути над всички беше центърът на Черноморец Брус Браун, който отбеляза 16 точки.

Втората част продължи да се играе кош за кош, като разликата от три точки се запази. Домакините отново се активизираха и покачиха аванса си на 9 точки - 37:28. В последните две минути Димитър Ангелов и компания вкараха седем безответни точки и на почивката изоставаха само с 2 точки - 37:39.

След почивката, баскетболистите на Ямбол буквално смазаха съперника си. Момчетата на Дечо Коешинов бяха неознаваеми и нямаха никаква идея какво правят на игрището. „Акулите" отбелязаха скромните 8 точки, докато техните съперници реализираха 30 точки и резултатът вече беше 67:47 за Ямбол.

Последните десет минути на мача само се доиграваха. Домакините изглеждаха примирени, но успяха да спечелят частта с 23:20, но това само оформи крайния резултат на 87:70 в полза на гостите от Ямбол.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е срамно, че сме загубили. Този сезон всички отбори са сравнително силни и всеки може да победи всеки. По-срамното е, че сме най-заспалата публика на света... Хората са се вдигнали от Ямбол за да дойдат да гледат отбора си, ние у дома не можем да си го подкрепим. И е крайно време да се ограничи достъпът на неадекватни олигофрени като този преди мен.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: