Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Трима баскетболисти Черноморец на лагер с националите
Автор: Екип Burgas24.bg 15:42 / 04.02.2010Коментари (1)794
© Burgas24.bg
Трима състезатели от мъжкият баскетболен отбор на „Черноморец" са поканени на тридневният лагер-сбор на националите. Това са Мартин Дурчев, Пламен Алексиев и новото попълнение на бургаският тим Христо Захариев.
Тренировките ще се водят от Светислав Пешич. Сръбската легенда ще пристигне у нас на 23 февруари и ще проведе камп с националите от 24-ти до 27-и.

По предварителна програма специалиста с българските играчи трябваше да се проведе в първите дни на март. От баскетболната федерация обаче са преценили, че е по-удачно това да стане в последните дни на февруари.

Светислав Пешич ще води заниманията в ролята си на консултант към централата. Интересното е, че в тях трябва да се включат не само баскетболистите, които играят в българското първенство, но и тези, които се състезават в чужди отбори.

Изпратени са покани до братята Деян и Калоян Иванови, Филип Виденов, Васил Евтимов и Божидар Аврамов. От БФБ уточняват, че през април сръбският специалист ще направи още един тренировъчен камп, който този път ще бъде само за подрастващите (16-20 години), за да се запознае с възможностите на бъдещите родни баскетболни звезди.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
факт, който може само да ни радва! всички в залата утре!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: