Отлично време за „акулите” за старта на тренировките

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:30 / 31.01.2010
490
Първият тренировъчен ден от престоя на „Черноморец - Бургас" в Анталия започна с дъждовна утрин и силен вятър. Когато започна първата тренировка на отбора изглеждаше, че дъждът ще вали през целия ден, но още на петата минута от началото на заниманието, облаците се разкъсаха и изгря слънце.

До края на заниманието времето бе отлично, а терена на който се подготвя отбора на „акулите", перфектно подготвен. Красимир Балъков не пропусна да спомене факта, че само след няколко месеца, „Черноморец - Бургас" ще разполага с такава база, която е уникална не само за България, но и за региона.

В момента, когато „Черноморец" тренираше на официалния терен, още четири отбора водиха занимания в непосредствена близост. В сравнение с миналата година, домакините от базата са направили два нови терена, както и специална ложа за журналисти и официални лица, които отразяват мачовете. Подобна е и идеята на ръководството на „акулите" относно базата „Гнездо на акули". След първоначалното изграждане на трите терена - два естествени и един изкуствен, ще бъдат изградени още 2 или 3, които ще направят още по функционална тренировъчната база край Бургас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).