Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Благо Митрев: Нефтохимик се връща в "А" група до 4 години
Автор: Екип Burgas24.bg 14:33 / 26.01.2010Коментари (16)3885
© Burgas24.bg
Завръщане на Нефтохимик до 4 години в "А" група постави като цел днес новият изпълнителен директор на тима Благомир Митрев, предаде репортер на Burgas24.bg. Бюджетът на тима за 2010 година е осигурен от спонсора Евробилдинг Инженеринг, както и още 3 фирми, решили да помагат. От пролетта в тима ще заиграят няколко по-млади, но също опитни футболисти, познати на бургаската публика - Георги Алексиев, Антонио Тодоров, Светозар Козарев, Милен Христов, Костадин Джамбазов.

Започва и активна работа по събиране на детско-юношеска школа, като треньори ще бъдат Станчо Цонев, Ганчо Евтимов и Костадин Джамбазов. От другия месец ще започне и събирането на групи деца, за избиране на малчугани, които искат да играят в Нефтохимик. Амбицията на ръководството е да успее да построи нова клубна база за ДЮШ, както и нов стадион.
Още по темата: общо новини по темата: 17
20.02.2010
12.02.2010
10.02.2010
05.02.2010
02.02.2010
29.01.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хора плс кажете ми от колкочеса започва контролата нефтохимик-несебър в поморие пишете ми
0
 
 
А група вика хахаххахахаххаххахахахаххахаххахахаххахахахаххахах
аххахахахаххахахаххахахаххахахахахаххахахаха
0
 
 
През 1969-та след решение на ЦК на БКП, за развитието на спорта в страната, в Бургас се взема решение да бъде създаден един обединен бургаски футболен клуб. Нефтохимик бива закрит, а най-добрите му играчи отиват в Черноморец. До 1981-ва Нефтохимик развива единствено работнически спорт и се провежда работническо първенство по футбол. На стадиона в квартал Лазур се събират същите тези хора, които са подкрепяли Нефтохимик и са викали за отбора си в работническите спартакиади. Черноморец опитва да вземе стадиона, защото по това време играе мачовете си на стадион Колодрума, но ръководството на Нефтохим не го допуска чрез създаването на вътрешно работническо първенство, което да ползва стадиона. .....За какъв "ОБЩИНСКИ СТАДИОН" говорите бе,за кви 5 лева бе....???
0
 
 
През 1965-та отборът влиза в Б група. На първия мач на отбора в Б група на стадион "9-ти септември" (сега Черноморец) има 8 хиляди души публика. Играчите отново са работници в Нефтохим, които всеки ден са на работното си място и са тренирали след края на работното време. През 1965-та започва строителството на стадион, на който да играе мачовете си новия футболен отбор. През 1967-ма е открит официално стадион "Нефтохимик", с мач между младежките отбори на България и Финландия. ......КВИ ПРЕТЕНЦИИ ИМАТЕ БЕ ШАРАНИ НАГЛИ ????!!!!!
0
 
 
Спрете да се ругаете пъпчасали пубертети.Хубаво си набийте в главите едно - Бургас има ДВА отбора ,които заслужават ЕДНАКВА подкрепа.Бургас никога не е бил ,не е и никога няма да бъде за посмешище на цяла България както са тъпите и малоумни кретени ,псевдофенове на Ботев и Локомотив от Пловдив.Противоборство при това цивилизовано може да има само и единствено за 90' докато се играе мач между двата отбора.През останолото време всеки истински Бургазлия е ДЛЪЖЕН да подкрепя и да прави всичко което е по възможностите му за издигане авторитета и доброто име на Черноморец и Нефтохимик.И още нещо ми прави впечатление.В цяла България серат кръв и се пукат от завист за това което се прави в БУРГАС.Само ние тука не можем да оценим какво имаме. Моят призив е ПОДКРЕПА,ПОДКРЕПА и само ПОДКРЕПА за всички БУРГАСКИ отбори по всички спортове.НИКАКВО значение няма името на отбора.Ако ще да се казва и "Али Баба".Щом е от Бургас ние сме длъжни да го подкрепяме. Искрено пожелавам успех и на Черноморец БУРГАС и на Нефтохимик БУРГАС!!!
на 26.01.2010 г.
-2
 
 
А вие кво сте бе, сини галфони- 90% от фенчетата с адресна регистрация в Комлука, тренер-хомосексуалист от Хотница, собственик-перач на чужди пари от Подвис, лиценз от Айтос. е**м ти и бургазлиите. Аз съм роден в центъра на този град, четвърто поколение кореняк и моите данъци няма да отиват да ви гледам мутрите по градския транспорт, билбордове и потрошени фордчета. НЕФТОХИМИК е един от малкото останали символи на Бургас. За вас фалос, селяндури.
0
 
 
Всички, които твърдят, че това е Атлетик могат да ядат сещат се какво. Колко по-ясно да ви бъде казано, че историята, играчите, емблемата е прехвърлена на Атлетик. Не е ли точно емблемата, цветовете, феновете един отбор? А? А на ва цаци дори ембпемата не ви е същата. :) Вихър (Айтос) сте вие и ви е яд, за това се мъчете да убедите дори самите себе си, че ние сме били Атлетик.. хахах да ама НЕ :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: