На „Лазур” оформят минитерен с изкуствена трева за най-малките

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:59 / 26.01.2010
1316
Част от изкуствената трева, която беше демонтирана от „Лазур", ще бъде използвана за ново игрище на стадиона. То ще се оформи зад вратата в източния край на централния терен и ще бъде с размери 40 на 20 м.

Минитеренът се прави, за да не са принудени най-малките таланти от академията на „Черноморец-Бургас" да напускат „Лазур", където се подготвя полагането на естествена трева. Децата, родени през 1999, 2000 и 2001 г., ще останат да тренират на новото маломерно игрище под ръководството на треньорите Йоско Йосков и Велиян Парушев. На по-големите обаче ще се наложи, освен на помощните игрища на „Лазур", да водят подготовка и другаде. За целта ще се използват изкуственият терен на кампуса „Гнездо на акули" до летището в Сарафово, базата на стадион „Черноморец" и игрищата в Поморие и Каблешково.

Всички формации от академията на „акулите" ще играят официалните си мачове на стадион „Черноморец". Дубльорите и юношите младша възраст, които участват в елитната „А" юношеска група, ще приемат гостите си на централния терен, а останалите - на помощните.

Двата терена с естествена трева на кампуса „Гнездо на акули" ще бъдат готови напролет, но до лятото на тях няма да се тренира, за да укрепнат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).