Неизвестни вандали потрошиха фен-шоп на "Черноморец Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (27)
14:50 / 22.01.2010
3552
Витрина от фен-шопа на "Черноморец Бургас" бе разбита тази нощ. Сутринта работници са намерили магазина, който се намира в комплекс "Лазур", с разбит прозорец. Изглежда вандали са се приближили до огратада на стадиона и са хвърлили камък по магазина, изказват версията си "акулите".

Новата придобивка на бургаския клуб изникна само за 3 месеца на мястото на старата ротонда над седалките в западния край на стадиона. Голямата част от стоките, които ще се продават, вече са доставени. Сега тече заключителният етап по зареждането на обекта.  В магазина на „Черноморец - Бургас" ще се продават основно фенски артикули. Освен това ще има и стоки на един от спонсорите на тима "Пума".

"С бързия си възход „Черноморец" увеличава постоянно своите почитатели, но и дразни все по-силно недоброжелателите си. Обидните надписи към клуба по южната ограда на „Лазур" вече са заличени с тъмносиня боя, върху която с графити ще се направят рисунки на клубна тематика," съобщават от клуба във връзка с инцидента.

През октомври кафето в центъра, където се събира фенклуба на "Черноморец" също бе потрошено. Тогава като основни заподозряни от привържениците на "акулите" бяха посочени фенове на Нефтохимик.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).