Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Неизвестни вандали потрошиха фен-шоп на "Черноморец Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:50 / 22.01.2010Коментари (27)3551
Витрина от фен-шопа на "Черноморец Бургас" бе разбита тази нощ. Сутринта работници са намерили магазина, който се намира в комплекс "Лазур", с разбит прозорец. Изглежда вандали са се приближили до огратада на стадиона и са хвърлили камък по магазина, изказват версията си "акулите".

Новата придобивка на бургаския клуб изникна само за 3 месеца на мястото на старата ротонда над седалките в западния край на стадиона. Голямата част от стоките, които ще се продават, вече са доставени. Сега тече заключителният етап по зареждането на обекта.  В магазина на „Черноморец - Бургас" ще се продават основно фенски артикули. Освен това ще има и стоки на един от спонсорите на тима "Пума".

"С бързия си възход „Черноморец" увеличава постоянно своите почитатели, но и дразни все по-силно недоброжелателите си. Обидните надписи към клуба по южната ограда на „Лазур" вече са заличени с тъмносиня боя, върху която с графити ще се направят рисунки на клубна тематика," съобщават от клуба във връзка с инцидента.

През октомври кафето в центъра, където се събира фенклуба на "Черноморец" също бе потрошено. Тогава като основни заподозряни от привържениците на "акулите" бяха посочени фенове на Нефтохимик.

Още по темата: общо новини по темата: 3
04.03.2010
09.10.2009
09.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малоумници кво искаш,само едни страхливи пумияри и долни жени могат да ходят да праят простотии вечер
0
 
 
ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА,ХАХАХАХА,ОТИВАЙТЕ СИ В КОМЛУКА НО СВОЯ СТАДИОН ВЕ ШАРАНИ,ЩОТО ЧАК ДО ПЛАЖА МИРИШЕ НА РИБА.ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО СКОРО ЩЕ ИМА ВЕНДЕТА РЕЗАЦИ
0
 
 
Хайде да видим как Нефтохимик се "моташе" в Б група,и как Черноморец "представяше" Бургас??? Първо -вярно е че Черноморец(стария) има над 20 сезона в А група,сегашния има-3,Нефтохимик има 12.Да видим "мотаенето" на Нефтохимик-полуфинал КБ(1987-като отбор от Б група),финал купа БФС(В-група),витцешампион(1997),2 купи на ПФЛ(1996 и 1997),най-резултатно нападение-75 гола!!!(1997),финал КБ(2000),2 евроучастия(1997 и 2000),полуфинал КБ(1995).....А сега "представянето" на Бургас от Черноморец-финал КБ (1989),1 евроучастие(1989).....Така че "Акули"-моля бъдете малко по-скромни,и по -леко с обидите към Нефтохимик! Поне да имахте на какво отгоре да обиждате...
0
 
 
Въпроса е какво е правил Нефтохимик пък на този стадион доскоро? Защо през комунизма Партията е решила каменовски отбор да има и бургаски стадион? Ако не бяха направили тази глупост сега нямаше да ги има и тези селски изпълнения.
0
 
 
бе аре бе...нали имате лев ше си смените стъклариите..
0
 
 
Поздрави от Пловдив на феновете на двата отбора.Не одобрявам постъпката но не е доказано че е дело на фенове.Това си е хулиганска постъпка.Когато акулите играеха с Руси Гочев в състава си имаха посещаемост по 20 000.Сега не знам защо е така.И друго което не знам е как така стадиона на Нефтохимик стана такъв на Черноморец.Какво стана със стария им стадион.Тои беше на апетитно място.Пътя по които са тръгнали акулите е правилния и истинския т.е. база,ДЮШ,флирт с феновете.Дизели скоро може да играем дерби с вас.Бедни но горди.Това сме ние.Успех бургазлии
0
 
 
Аз нямам нищо общо, имам алиби и свидетели! ;-) За много години на всички привърженици на футбола в Бургас от всички цветове, етноси и религии!
0
 
 
"Старите кучета", ако искат да ги е*е Събев, ще се завърнат. Но уви, никой не се завръща... Бургазлии не са коне са капаци
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: