Григор Димитров зарадва феновете си с важна новина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:42 / 25.08.2022
422
Григор Димитров побърза да успокои феновете си, че ще бъде в добро състояние за последния за годината турнир от Големия шлем. Откритото първенство на САЩ стартира на 29 август, но седмица преди началото му най-добрият български тенисист уплаши феновете си, след като се оттегли от надпреварата в Уинстън-Сейлъм. Припомняме, че той почувства неразположение по време на мача си от втория кръг с австриеца Доминик Тийм и бе принуден да се откаже, въпреки че водеше в резултата с 6:0, 2:4.

“Благодаря за подкрепата и съобщенията на всички след тежкия ден вчера. Определено не е това начинът, по който исках да напусна Северна Каролина, очаквах с нетърпение една страхотна седмица тук. Не се чувствах по най-добрия начин вчера и ми прилоша във втория сет, но днес се възстновявам и ще бъда в добро състояние за US Open. Напред и нагоре“, написа Григор Димитров в “Туитър".

Най-доброто му представяне на "Флашинг Медоус"  до момента е достигането му до полуфиналите през 2019 година. Жребият за Откритото първенство на САЩ е тази вечер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).