11 нови автомобила получиха футболисти и администрация на "акулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:06 / 20.01.2010
2406
„Черноморец-Бургас" получи днес пореден транш нови автомобили от златния си спонсор „Мото Пфое". 11 возила от модела „Форд Мондео" напълниха автопарка на стадион „Лазур". Колите ще се ползват от футболистите и администрацията на клуба.

В присъствието на медиите управителят на бургаския филиал на „Мото Пфое" Димитър Николов връчи ключове от новите автомобили на чужденците в състава на „акулите" Йохен Зайц, Нилтон Кардосо, Ектор Гонзалес и новите попълнения Роберто Андре и Габриел Атз. Церемонията премина под одобрителния поглед на мениджъра на „Черноморец" Красимир Балъков.

„С новите фордове ви пожелавам да стигнете до Лига Европа", заяви Димитър Николов. „За новите коли се предполога, че няма да имат аварии. Дано и ние нямаме аварии през пролетния полусезон в първенството на „А" група", отвърна Балъков.

По линията на партньорството „Мото Пфое" снабди вече „Черноморец-Бургас" с над 20 нови автомобила „Форд" от различни модели. Всички коли са в клубните синьо-бели цветове с изрисувани върху тях акули и името на футболния клуб.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).