Красимир Балъков доволен от старанието на всички в отбора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:53 / 13.01.2010
844
Мениджърът на „Черноморец - Бургас" изрази удовлетворението си от първите дни в подготовката за пролетния полусезон. Според него играчите и целия екип на отбора работят изключително отговорно и професионално.

Преди всяка тренировка спортно-техническият щаб се събира и получава указания от мениджъра Красимир Балъков за ангажиментите на всеки един по време на поредното занимание. Задълженията са изяснени детайлно, за да може по време на тренировките всеки да се чувства максимално полезен.

За отговорното отношение на играчите към работата по време на лагера говори факта, че всички състезатели се явиха на първия си сбор изпълнили изцяло индивидуалните си тренировъчни програми. Нито един от тях не бе с наднормено тегло, а от първия ден изключително тежките натоварвания се приеха нормално от играчите.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).