Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Баскетболният "Черноморец" загуби от "Евроинс-Черно море"
Автор: Екип Burgas24.bg 19:57 / 09.01.2010Коментари (17)740
Баскетболният "Черноморец" загуби с 92:98 като домакин от "Евроинс-Черно море". Бургазлии бяха първите тази година, които клекнаха пред "моряците".

Варненци спечелиха първата четвърт с 21:18, но "черноморци" се върнаха в играта след победа във втората част с 23:20. Гостите обаче дръпнаха напред в третата четвърт, където успяха да спечелят 6 точки преднина след 29:23, което им осигури и победата, тъй като в последната част на двубоя двата отбора отбелязаха по 28 точки.

Най-активни за бургазлии бяха Мартин Дурчев с 30 точки, Дуейн Мортън със 17 и Брус Браун с 16.

Ръководството на "Черноморец" изказа задоволство от факта, че публиката на тима се връща в залата. За Burgas24.bg те още веднъж наблегнаха на факта, че наполседък залата е все по-пълна.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не разбирам какво спорите! За Мираковски и Уеб - Мираковски е 180 см, но въпреки това идеалната единица - на него се пада ролята да подава и да води играта, а когато има позиция го видяхме какво може! Уеб се превърна в идеалната двойка - не е висок - 188 см, но достатъчно за да вземе 8 борби и да има много позиции да стреля - а той сам рядки пропуска :). Уеър според мен след 7 месеца пауза е подходящ - все пак и Крум доста по-добре се справя и бележи, а Уеър с тази маса подпомогна да размажем домакините в борбите, представете си когато влезе във форма и почне да вкарва, не само да задгърбва какво ше става! Нека му дадем време, аз съм оптимист. Колев не е кашкавал, Юлиане, от тази позиция ще помага на позиции 4 и 5, защото Симо е нисък и трупа фаулове и на позицията остава Сашо Янев, който обаче има работа и като тройка. Да, Мортън на четиридесет и кусур години, заедно с Браун надиграха нашите центрове, но победихме, а Мираковски и Уеб, докато са алтернативи и се допълват винаги ще играят така! Отдавна не сме имали такива гардове, сега просто трябва да се работи по-здраво в защита! Колкото до Даниел - от него трябва да се иска повече и да има алтернатиова, но за съжаление Асен не иска и да чуе за Георги Младенов. Варчев върши работа, ама май много не му се занимава!
0
 
 
Между другото черният ни център не е играл от пролетта,а не само от 1 мес. и е с 10 кг. отгоре
0
 
 
Не знам кой е пияница,но Бандаревич беше доведен във Варна от Варчев.Не знам също така каква защита сме играли при сърбина , но от Балканската лига ни отстраниха след 14т. за 1.50мин. , в Плевен за купата ни скъсаха от бой и т.н. няма да давам повече примери. Факт е обаче , че когато Симо Варчев седна на пейката ние играхме на финал и дори взехме победа , нещо което никой не бе правил досега . Вчера се получи същото Варчев води мача и той прави смените и го спечелихме. Що се отнася до Пини съм убеден че е пълен палячо и няма място като тренъор на националния ни отбор , на европейското се класирахме благодарение на победата на Турция (без да има за какво да играят) над Франция като гости иначе щяхме да си гледаме мачовето по телевизията. И най накрая съм съгласен единствено с това че Данел просто няма качества да води отбор като Черно Море и момента ни трябва качествен тренъор и център като Саша Боич например.
0
 
 
Да сложат Георги Младенов треньор, не знам защо Даниел Димитров след като беше уволнен го върнаха, сега заради миналогодишния финал го държат
0
 
 
Юли, Юли, как не искам да си прав и как знам, че си много много прав
0
 
 
1 месец Не е играл*(поправка на коментара ми)
0
 
 
Засега се оказа прав просто случайно, от един мач не може да се определи окончателно дали не става, първо 1 месец е е играл, идва след празници, 1-2 дена подготовка, нека се изчакат още някоя и друга седмица и тогава може да се правят генерални изводи, ти даже преди да беше пристигнал каза, че бил много слаб, така че не си обективен, засега познаваш, но ако навлезе във форма, може и друго да приказваш после
0
 
 
Браво, хубава победа. Мираковски се оказва вторият Уеб, тези двамата във форма ли са бая главоболия ще правят. Обаче в центровете се оказах прав, егати трагичният Уеър, този направо да го запращат оттам откъдето дойде. Веселовс е поне 5 пъти по-добър, дано босненеца се окаже добър. Трябва да се намери най-накрая човек поне като Куцупулос на този пост. Виждате че пак допуснахме над 90 точки в този мач и добре че Уеб и Мираковски вкараха 11 тройки. Виждам долу някои ми чакат мнението, ще им повторя, при победа, обикновенно съм единственият писал някога позитивно без да каже, че сме били понеже съперникът бил слаб, както се изля след победата ни над Металац. Пак питам, прав ли бях за центровете. Честита победа и дано бием Металац.
0
 
 
Къде ли е сега всичко знаещият и разбиращ Юлиян?Странно защо никога не коментира,когато бием?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: