Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Баскетболният "Черноморец" започна подготовка
Автор: Екип Burgas24.bg 15:38 / 05.01.2010Коментари (0)326
© Burgas24.bg
Ваканцията за баскетболния "Черноморец" свърши с идването на новата година. Първа тренировка за 2010 година състезателите на бургаския тим направиха на 3 януари, неделя. Ранният сбор за възпитаниците на старши треньора Дечо Коешинов се налага заради подновяването на шампионата в Националната баскетболна лига, чиито мачове от пролетния дял ще стартират още тази събота. Точно на време за занятията от Америка пристигна центърът Брус Браун. Превърналият си в любимец на бургаската публика баскетболист гостува на роднините си за коледните и новогодишни празници. Седмицата престой в Страната на неограничените възможности се е отразила положително върху борец номер 1 под коша и той е готов за предстоящите битки с екипа на "Черноморец". Брус Браун се появи на тренировката с нова прическа, която не остана незабелязана от неговите съотборници.

Традиционно отрупаните с различни лакомства трапези по празниците не са оказали влияние върху теглото на състезателите, констатираха от ръководството на клуба. Момчетата от бургаския тим, като истински професионалисти, са спазили заръките на своя треньор да не прекаляват с храната, а освен това през няколкото дни почивка са поддържали форма по индивидуална програма.

Стриктното спазване на режима бе наложително заради предстоящия мач, който черноморци ще изиграят още тази седмица. На 9 януари "Черноморец" играе първия си мач за новата 2010 г. Бургазлии са домакини на вицешампиона "Черно море". След като варненци се подсилиха с македонския национал Димитър Мираковски, в паузата те привлякоха 206-сантиметровия център Гари Уеър и босненеца с канадски паспорт, 211-сантиметровият Игор Бакович. Добрата новина е, че по всяка вероятност поради липса на картотека последните две попълнения на "моряците" няма да могат да дебютират в мача срещу "Черноморец". При гостуването си в първия двубой "акулите" загубиха със 115:88.

Мачът от 11-ия кръг на НБЛ между "Черноморец" и "Черно море" е от 18.00 часа тази събота в спортна зала "Бойчо Брънзов".

Източник: в. "Компас"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: