Черноморец към феновете: Готови сме! Елате на първата тренировка!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:43 / 23.06.2022
1189
Ръководството на ФК Черноморец отправи апел към своите привърженици относно първата тренировка на тима за новия сезон. Заниманието ще е в неделя от 18,00 часа на стадион "Черноморец".

Burgas24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на "акулите":

Готови за първата тренировка!

Уважаеми привърженици на Черноморец, почти настъпи времето за първата тренировка на отбора за новия сезон. Както е известно, "акулите" имат нов старши треньор - Георги Чиликов. Бившият ни нападател ще изведе футболистите за първо занимание на 26 юни (неделя), от 18:00 ч. на централния терен на стадион "Черноморец". Тренировката е открита и може да се наблюдава от всички желаещи.

Час и половина по-рано - от 16:30 ч. - треньорското и спортно-техническо ръководство ще има среща с привържениците на Черноморец и заинтересованите от случващото се и бъдещето на клуба. Всички са добре дошли на срещата, на която ще могат да зададат въпросите, които ги вълнуват.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).