Михайлов след поредния конгрес: Винаги съм знаел, че работя правилно! Щастлив съм!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:24 / 20.05.2022
659
Ръководството на БФС успя да спаси лиценза на футболната ни централа. Това стана факт след проведения днес 10-и конгрес. Делегатите приеха почти с пълно единодушия бюджета за следващите пет години. Всяка една от предстоящите години - 2022, 2023, 2024, 2025 и 2026-а, беше разгледана отделно и гласувана сама по себе си.

Не повече четирима делегати даваха вот като въздържали се, а винаги само един беше против.

След края на конгреса президентът на БФС Борислав Михайлов бе видимо в добро настроение и даде изявление пред журналистите.

Ето какво каза Михайлов:

Имаше 435 делегати, никой не протестира. Това са хората, които избират ръководството. Протестите на феновете са платени и всички знаете от кого. Не футболният съюз е виновен за състоянието на клубовете, на които са фенове. Те трябва да подкрепят клубовете си. Това са излишни протести. Протестите идват от една група младежи, които са решени, че на всяка цена трябва да вземат властта.

Смятам, че нещата трябва да се успокоят. Аз с тези вписвания и отписвания станах полуюрист. Днешният Конгрес отново легитимира мен като президент и това ръководство. Днешният Конгрес бе свикан от Изпълкома и препотвърден от съда. И тези хора, такова мнозинство, 78% от имащите право на глас. Това ми дава абсолютна увереност за бъдещата ни работа.

На последния Конгрес бях избран напълно редовно, беше прозрачно. Такава демокрация няма никъде, със сигурност. Това, че два клуба оспорват решенията на Конгреса... Ние ще изчакаме решението на съда. Аз съм вписан, а друг президент не е вписван. Няма проблем с управлението на футболния съюз и този Конгрес няма проблеми.

Ще ви раздадем програмата. Тя е направена професионално с експерти от УЕФА. Аз винаги съм знаел, че работя правилно. Аз не съм бил нервен, но когато видиш по този начин след толкова критика, след толкова помия хвърлена срещу мен и футболният съюз, хората идват и са убедени в това, което правят. Аз съм щастлив човек и съм спокоен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).