Деца от отбора на турските авиолинии играха с „Черноморец-Бургас”

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:24 / 12.12.2009
778
Истински празник на футболната игра се получи на стадион „Лазур", където деца от „Тюрк Хава Юлдъръ" гостуваха за мачове с връстниците си от „Черноморец-Бургас". Клубът на гостите носи името на турските авиолинии, които са поели изцяло финансовата издръжка на школата от истанбулското предградие Флория. В „Тюрк Хава Юлдъръ" тренират таланти, родени през 1998, 1999 и 2000 г. Водач на групата от Истанбул беше Мустафа Будак, а треньор- Салих Ердоган.

На „Лазур" се изиграха три мача между турските деца и връстниците им от „Черноморец-Бургас", чиито треньори са Петър Младенов, Йоско Йосков, Георги Иванов и Велиян Парушев. Емоции имаше както на терена, така и по трибуните, където и домакини, и гости получаваха възторжена подкрепа от агитките си.

„Възхитени сме от базата, която видяхме в Бургас. И хората са много гостоприемни, посрещнаха ни много сърдечно и топло. Надяваме се контактите ни да станат традиционни. Ще се радваме в най-скоро време децата от „Черноморец-Бургас" да върнат визитата", заяви водачът на групата от „Тюрк Хава Юлдъръ" Мустафа Будак.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).