Чакат Даксон да се прибере, за да подпише с "акулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:04 / 10.12.2009
1452
Всички детайли около трансфера на Даксон Да Силва в "Черноморец-Бургас" вече са изпипани. Двата клуба и мениджъра на футболиста Кузман Маринков си комуникират по електронен път и вече са се разбрали по точките за новия контракт на техничаря. "Няма пречки Даксон да подпише с Черноморец, очаквам това да стане като се прибере от Бразилия в началото на януари", научи Burgas24.bg от мениджъра на играча Кузман Маринков.

Мениджърът добави още, че Даксон е подписал декларация, че ще се приберат навреме за старта на зимната подготовка на Локомотив в началото на януари. "В тези декларации няма нищо лошо. Преди да ги подпишат футболистите обаче добавихме още една точка, според която играчите не подлежат на санкции, ако закъснеят по независими от тях причини", разясни Маринков. Даксон редовно закъснява за зимните и летните подготовки на Локомотив, което пречеше на осъществяването на трансфери.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).