Димитър Стойчев: За нещо повече се иска селекция и сериозна подготовка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (16)
11:54 / 05.12.2009
2760
Димитър Стойчев се съгласи да направи кратък анализ на отминалия есенен полусезон за отбора на Нефтохимик в Югоизточната "В" група специално за читателите на най-популярния бургаски сайт Burgas24.bg.

"Смятам, че постигнахме целта която си бяхме поставили преди старта на шампионата. Знаете как се събрахме в последния момент и решихме, че реално можем да гоним максимум 5-6 място. Тази цел я постигнахме. В края на сезона не ни стигнаха силите. Ветераните натрупаха умора и контузии, а младите играчи не показаха, че са готови на този етап да защитават цветовете на Нефтохимик.

Ако искам да градим над това което постигнахме трябва да привлечем няколко добри играчи през паузата. Аз естествено имам набелязани момчета. Трябва да се проведе и сериозна подготовка. Знаете, че преди старта на шампионата се събрахме в последния момент и не можахме да проведем подготовка. Това е ситуацията към момента, трябва ни селекция и подготовка, иначе просто няма как да гоним сериозни цели.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).