Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Немски вестник: Щутгарт гласи Бала за треньор
Автор: Екип Burgas24.bg 11:11 / 04.12.2009Коментари (10)1619
© Burgas24.bg
Красимир Балъков е един от двамата фаворити за треньорски пост в Щутгарт, твърди германският "Щутгартер Цайтунг". В подкрепа на настоящия наставник на на Черноморец се изказа и живата легенда на швабите Ханзи Мюлер.

Другият кандидат за наследник на Маркус Бабел, който ще получи последен шанс срещу Бохум през уикенда, е Кристиан Грос. Той води швейцарския Базел през изтеклото десетилетие.

Източник: в. "Тема Спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
естествено ще изстиска още 1-2 години събефф и ще си замине за мангалия
0
 
 
Бургаските тимове Нафтекс и Общинския футболен клуб Черноморец се обединиха днес. Черноморец влиза през следващия сезон в "Б" група, за където се е запътил и тимът поет на пожар от Георги Василев. Афишираната цел на двата отбора е създаване на силен тим, който да се завърне бързо сред грандовете в родното първенство. Бъдещият клуб ще се нарича Черноморец-Бургас и в него ще влязат финансите на групировката Нафтекс и спортната база на бургаските акули. "В името на силен бургаски футбол и като резултат от продължителни преговори между Кмета на община Бургас г-н Йоан Костадинов, представители на политическите партии в общинския съвет и ръководството на ПФК Нафтекс, беше взето решение за обединяване на усилията на Община Бургас и акционерното дружество за съвместното изграждане на професионален футболен клуб", се казва в съобщение разпространено до медиите. "При обсъжданията надделя здравия разум и се достигна до решението, в град Бургас да бъде създаден един силен и конкурентно способен клуб, с добра спортно-материална база и собствен стадион, който да заема водещо място в националния футболен шампионат и приоритетно да развива детско-юношеска школа по примера на водещите европейски клубове. Професионален футболен клуб Черноморец Бургас ще обедини около себе си всички привърженици на футбола в града, като генерира традициите на Общинския футболен клуб Черноморец и кадрите, опита и финансовия ресурс на ПФК Нафтекс. Община Бургас и ПФК Нафтекс се обединиха около този проект за просперитета на бургаския футбол и в името на хилядите привърженици на най-популярната и обичана игра в нашия град. Предложението за създаването на силен и икономически независим професионален футболен клуб с общинско участие и инвестиция на частни капитали ще бъде разгледано на предстоящата сесия на Общински съвет Бургас на 31.05.2006 година". Това е голяма гавра с феновете на двата отбора .....ОТ ТУК ТРЪГНАХА ГАДОСТИТЕ МОМЧЕТА! ОТ ТУК ЗАПОЧНА ВРАЖДАТА И ОМРАЗАТА ,ОТ ТУК ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ ПЛЮЕМ И ОБИЖДАМЕ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.НЕКА НИКОГА СИНИТЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ФЕНОВЕ НА БУРГАС НЕ ГО ЗАБРАВЯТ! НЕКА ТОВА ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
0
 
 
Пожелавам му да стане треньор в Щутгарт и да освободи най-после Бургас от присъствието си!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: