Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Бразилският халф Даксон пред трансфер в Черноморец-Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:57 / 02.12.2009Коментари (19)1628
© Burgas24.bg
Бразилския халф на Локомотив Пловдив Даксон Да Силва е пред трансфер в Черноморец-Бургас. "Акули" обаче са доста близо до трансфер с бразилеца. Халфът е пътувал от Пловдив до Бургас, за да уговаря личните си условия по евентуалния му бъдещ контракт, научи Plovdiv24.bg.

На ниво "ръководства" Локомотив са предоставили цената и условията си за трансфер на играча и всичко е в ръцете на бургазлии. Мениджърът на "акулите" Красимир Балъков неведнъж е заявявал, че ще опита да привлече в състава си Даксон. "Акулите" обаче отрекоха да са водени преговори за трансфер на Даксон.
Още по темата: общо новини по темата: 2
11.01.2010
10.12.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сигурен е, "акулка" само ти не разбра, че Даксон ВЕЧЕ е собственост на "Черноморец"!Аз лично уважавам един отбор в Бургас - "Нефтохимик"!Вие сте едни готованци - много е лесно да си фен на отбор със собственик като Митко Събев!Много е лесно да си фен на отбори като "Левски" и "ЦСКА", които винаги бият! Кажи защо унищожихте "Нефтохимик" за сметка на изкуствено създадения "Черноморец"?! ЗА ДАКСОН ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ИМА КАЧЕСТВА, НО Е МНОГО МЪРЗЕЛИВ И НЕДИСЦИПЛИНИРАН!СЪЗДАВА МНОГО ПРОБЛЕМИ, КАКТО ПРАВЯТ ВСИЧКИ БРАЗИЛЦИ ПО СВЕТА!НЕ ОБИЧА ДА ТИЧА И СЕ СКЪТАВА ПО ВРЕМЕ НА ПОДГОТВИТЕЛНИЯ ПЕРИОД!ОБИЧА ДА СЕ ПОКРИВА ПО ВРЕМЕ НА МАЧ - АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ГО ВИДЯЛ ДАКСОН ДА ИЗИГРАЕ И ЕДИН МАЧ НА 100%!ПО ВРЕМЕ НА МАЧ НЕ БЯГА ПОВЕЧЕ ОТ 30 МИН. И НЕ ВИЖДАМ КАК ВЪОБЩЕ ЩЕ ВИРЕЕ ПРИ ВАС! АБСУРД Е ДА ИЗДЪРЖИ НА ПОДГОТОВКАТА, КОЯТО ПРАВИ БАЛЪКОВ!НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ НА ТЕМПОТО, КОЕТО НАЛАГА БАЛА.ИМА ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА СЕ СКАРА С БАЛЪКОВИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ГО БОЙКОТИРА!Не искам да си мислиш, че сега когато си тръгва от нас аз започвам да го плюя!Това може да го потвърди всеки локомотивец!Дано да го превъзпитате, но аз лично се съмнявам! Все пак ви пожелавам много успехи с Даксон, не съм завистлив!
0
 
 
Дано е истина ,защото ни е нужен много такъв халф.С още един,двама и мисля,че пролетта ще сме на по добро ниво.А на Локо(пд) пожелавам успешн завършек на сезона и дано имате нов свестен президент.
0
 
 
Даксон официално в Черноморец, следващият е Иво ИвановЗвездата на Локомотив Пловдив Даксон да Силва официално е първото ново попълнение на Черноморец, стана ясно днес сутринта.Бразилският халф се е договорил и подписал предварителен договор с мениджъра на бургазлии Красимир Балъков. Контрактът на Даксон ще е за три години и половина с акулите.Трансферът вече е договорен и на ниво клубове и техничарят ще се яви за началото на зимната подготовка на "Лазур". На печелившите - честито!
0
 
 
Не ми се вярва да дойде.Балъков има практика да взима най-вече свободни играчи(поне досега де).А Даксон предполагам че ще струва доста пари-не че Събев не може да ги даде,ама поне досега незнам да са направили скъп трансфер
-1
 
 
Хубаво,че Даксон идва,ама само да не почнем да продаваме футболисти като Платини,че тогава става лошо.И играча го няма и парите от трансфера също.В никакъв случай,през зимата не трябва да продаваме играчи и с няколко нови попълнения,като този бразилец напролет отбора ще тръгне нагоре.Що се отнася до Локото,смятам че Галя ще си продаде акциите и отбора-със новия собственик,ще тръгне нагоре.
-1
 
 
Не знам вече какво да си мисля...аз лично не вярвам Галя да блъфира, както това прави Христолов с Ботев.При жълтите нещата са ясни - те са собственост на италианци откакто начело им дойде Христолов.Той е едно поставено лице, чрез който италианците спонсорираха клуба им и си въртяха парите.Явно Галя води някакви преговори с кандидати, но това не пречи да води и преговори за наши футболисти, към които има сериозен интерес.Тя си опича нещата да не изпусне парата в случай, че преговорите с кандидатите да купят Локомотив Пд се провалят! Ако се провалят преговорите за продажба на клуба - продава каквото може да се продаде и тва е...затова преговаря за Даксон, Сингбо и Акалски. А и зависи вече какви са намеренията на евентуалните кандидати.В никакъв случай не вярвам Галя да лъже и дефакто да няма никакви кандидати.Това значи да си превърне живота в ад.Наистина, като че ли подписът й много прилича на христоловия, но тя също така видя и какво се случи с него.Тя е страхлива и не мисля, че ще иска да си навлича неприятности!Според мен не трябваше да се спира натиска срещу Топалова! Не е лошо локомотивците да се организираме и да посетим утре тренировката на отбора и да искаме среща с Петлешков, на която да се запознаем действително как стоят нещата!И най-вече да разберат двамата с Топалка, че вече нямат място на "Лаута"! Трябва да се иска информация от ръководството!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 02.12.2009 г.
+4
 
 
Даксон е страхотен футболист!Ще е готино да дойде при нас.А Локото дано по-скоро се оправи! Поздрави пичове.
0
 
 
ти сега ли разбра че сделка няма да има
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: